.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Surse apropiate artistului Cristian Minculescu ne-au declarat că acesta intenţionează să se retragă în 2012, imediat după finalizarea concertelor ocazionate de împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei Iris. Sursele spun că artistul trebuie să facă un nou transplant în Germania, unul de rinichi, de data aceasta.

“Analizele artistului arată că acesta ar putea avea nevoie, în scurt timp, de un transplant de rinichi, nivelul creatininei fiind deja foarte mare”, ne-au mărturisit surse apropiate artistului (n.r. – creatinina creşte în sânge atunci când rinichii sunt deterioraţi sau nu mai funcţionează normal).

În lumea muzicală se ştie, de ceva timp, că operaţia este obligatorie şi că soţia artistului va fi, din nou, îngerul său păzitor. “Rodica Minculescu va fi donatorul rinichiului de care are nevoie solistul trupei Iris. Tot ea i-a mai donat, în trecut, şi o parte din ficat, iar organismul lui Cristi l-a acceptat, mai mult ca sigur nu se va pune problema compatibilităţii”, ne-au spus surse din lumea muzicală. Aceleași surse afirmă că solistul Iris ar mai fi mărturisit unor apropiați că dacă se va pune problema transplantului, tot soția sa ar fi donatorul.

Contactată telefonic, Rodica Minculescu a negat atât informaţia că operaţia de rinichi ar fi iminentă, cât şi cea privind retragerea, dar nu a infirmat faptul că nivelul creatininei rezultat din analizele lui Cristi Minculescu este foarte crescut. Ea ne-a spus că este într-o delegaţie în străinătate şi că putem vorbi abia săptămâna viitoare când se întoarce în ţară.

Impresarul trupei Iris, Cosmin Nicoară, ne-a declarat: “Este adevărat că solistul Cristian Minculescu este chiar acum în Germania, la clinică, împreună cu soţia, merge acolo la fiecare trei luni. Eu spun că e o informaţie greşită privind iminenţa unui transplant. Boala pe care a avut-o el la ficat este o boală hepato-renală. Ea afectează ambele organe, nu a fost doar la ficat, nu a fost doar hepatică. Asta este natura ei. Printr-o situaţie specială s-a dezvoltat atât de mult la Cristi. În principiu, se dezvoltă doar la rinichi, la foarte puţini se întinde şi la ficat, cum a fost la el. Deocamdată, nu ştiu să se pună problema unui iminent transplant de rinichi”.

Zvonul că lui Cristi Minculescu i-ar fi apărut chisturi şi la rinichi, după cele care au necesitat transplantul de ficat a apărut încă din 2009 şi nu a fost infirmat oficial. Aflat în Germania cu solistul Iris, Dorel Săndesc, medicul şi prietenul lui Cristi, recunoştea în urmă cu doi ani şi şapte luni, la un post TV: “În această seară, Cristi urmează să sufere o mică intervenţie de revizie. În jurul ficatului au fost puse pansamente (câmpuri), dar acum urmează să fie evacuate. Operaţia din aceasta seară este una minoră. Există o afectare a rinichilor, dar prin operatia făcută se dorea stoparea şi a bolii renale”. În aceeaşi perioadă, solistul trupei Holograf, Dan Bitman, făcea o destăinuire similară: “Probabil, la un moment dat, va urma si o operatie la rinichi. Nu stiu daca va fi vorba de încă un transplant”.

Există şi voci care speculează că este posibil ca impresarii trupei să încerce să profite, în viitor, de eventuala retragere a lui Cristi, pentru a umple sălile la următoarele concerte. “Metoda nu este vreo invenţie brevetată de noi. Scorpions şi-a ţinut concertul de adio la Bucureşti, cu casa închisă, doar era de adio, iar peste două-trei luni au mai ţinut un concert la Cluj”, ne-au spus sursele.

Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .