.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministerul de Afaceri Externe din Italia a transmis, joi, Ambasadei Romaniei din aceasta tara o scrisoare prin care este notificata incetarea restrictiilor impuse romanilor din 1 ianuarie 2012. Ultimele date ale Institutului National de Statistica din Italia arata ca in aceasta tara traiesc si muncesc 968.576 de romani.

Ambasada Romaniei in Italia a anuntat ca joi, la ora 16.17, MAE italian a transmis prin fax scrisoarea directorului general responsabil cu tarile din UE, Mario Bova, prin care este notificata incetarea restrictiilor pe piata muncii din Italia, impuse pentru lucratorii romani, incepand cu 31 decembrie 2011, ceea ce inseamna ca, de la 1 ianuarie 2012, piata muncii din Italia este liberalizata pentru lucratorii romani, informeaza Mediafax.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, saluta decizia Guvernului italian de a elimina restrictiile privind accesul pe piata italiana a muncii pentru lucratorii romani de la 1 ianuarie 2012.

* “Decizia Executivului de la Roma, care a fost comunicata in cursul acestei zile partii romane, “reconfirma nivelul de excelenta al relatiei bilaterale de Parteneriat Strategic dintre Romania si Republica Italiana, marcata in anul 2011 de o dinamica importanta prin organizarea celui de-al doilea Summit Interguvernamental (30 mai), vizita la Roma a Presedintelui Romaniei, Traian Basescu, cu ocazia participarii la ceremoniile dedicate celebrarii Zilei Nationale si implinirii a 150 de ani de la infaptuirea Unitatii Italiei (2 iunie) si vizita de stat in Romania a Presedintelui Republicii Italiene, Georgio Napolitano (15-16 septembrie 2011)”, se arata in comunicatul emis de MAE.

Sursa: Euractiv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .