.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Deciziile care se iau, în prezent, în România, pentru anul 2012, lovesc direct în securitatea naţională, în siguranţa şi nivelul de trai al populaţiei, conducând la o inegalitate socială fără precedent, a declarat, sâmbătă, la Suceava, în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei municipale a PSD Suceava, vicepreşedintele social-democrat, deputatul Iulian Iancu.

”Niciodată România, şi puteţi constata inclusiv în cadrul acestui judeţ (n.r. – Suceava), nu a fost mai puternic polarizată. Un număr tot mai restrâns, al celor care au de toate, nu le lipseşte nimic, şi un număr tot mai mare al celor care se lovesc de greutăţi şi, chiar, luptă pentru a supravieţui”, a spus Iancu.
El a criticat deciziile preşedintelui României, Traian Băsescu, dar şi ale Guvernului, majoritatea luate fără consultarea populaţiei, în ciuda faptului că toate măsurile austere o vizau direct, cu implicaţii dramatice. ”Mă gândeam la decizia de ieri a preşedintelui, care nu a consultat nici poporul, nici elita conducătoare a poporului său. A spus da, noi România, ne angajăm în 0,5 % deficit structural. (…) Corect ar fi să înţelegem ce se întâmplă în anul 2012 cu noi, dacă s-a luat acest angajament. Observăm că prima măsură este luarea măsurilor de ajustare socială şi fiscală în România. Prezentare termen, până în martie. A fost cineva consultat? Cum a fost construit bugetul pentru anul viitor? Cu măsuri împotriva pensionarilor, sistemului de educaţie, sistemului de sănătate şi agriculturii româneşti. Ce mai pot tăia aici? (…) Se limitează şansa noastră de a asigura resursele financiare pentru investiţii. (…) După cum este constituit bugetul, nu există nici cea mai mică speranţă de îmbunătăţire a nivelului de trai”, a spus Iancu.

Sursa: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .