.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Între companiile de stat, Poşta Română continuă să rămână o vacă de muls, dovedind o atracţie irezistibilă pentru contracte frauduloase. Un furt “mult şi sistematic”, după cum a precizat azi ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, într-o conferinţă de presă-

“Cuplul Boc-Anastase mai avea puţin şi băga Poşta Română în faliment, o societate cu peste 35.000 de angajaţi şi o vechime de 150 de ani. În intervalul 2009-2010, Poşta a acumulat pierderi de 485 milioane de lei, aici fiind şi amenda aplicată de Consiliul Concurenţei – 103, 37 milioane lei şi contractul p`gubos cu STS ( plăţi prin POS) – 21,34 milioane lei”, a declarat Nica.

Despre fostul director, Dumitru Neagoe, ministrul Nica l-a etichetat ca protejat al Robertei Anastase, adăugând că a încredinţat contracte…propriei familii.

“Fostul director general al Poştei Daniel Neagoe a fost unul dintre protejaţii Robertei Anastase. Aproximativ 80-90.000 euro au costat «contractele-cadou» atribuite fără licitaţie de fostul director general al Poştei societăţii Mefisto Com SRL din oraşul său de baştină, Breaza, pentru a presta pentru operator servicii din domeniul construcţiilor. Firma are sediul la adresa domiciliului mamei lui Neagoe”, a spus Nica.

Ministrul a spus că ultima plată către Mefisto Com SRL s-a făcut în aprilie, la finalul mandatului fostului şef al Poştei Române.

Un alt contract “păgubos” pentru Poştă a fost cel încheiat cu Alfa Medical Service (Ploieşti), al cărui obiect a fost “furnizarea de servicii medicale cu dedicaţie şi, multă vreme, inexistente”. Valoarea totală a contractului a fost de şase milioane de euro. Ministrul s-a referit şi la două contracte derulate de Poşta Română cu Terradox şi Promotional Interservice, firme cu aceiaşi asociaţi (software şi echipamente), în valoare de peste 7 milioane euro.

De asemenea, a fost redusă organigrama:

“Din 401 cadre de conducere, au rămas 111. Din 145 posturi de directori, au rămas 51 de posturi.

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .