.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Renumitul bucătar Jamie Oliver a reuşit să câştige de unul singur bătălia cu gigantul McDonald’s, după ,,lupte” care au durat ani de zile, informează Daily Mail. În cele din urmă, reprezentanţii companiei s-au văzut nevoiţi să interzică folosirea unui ingredient periculos,  hidratului de amoniu, în prepararea burgerilor comercializaţi în majoritatea restaurantelor deţinute de McDonald’s în SUA.

După ce a arătat în cadrul emisiunii sale culinare modul în care are loc prelucrarea grăsimii din tocătura folosită pentru burgeri, Oliver i-a alertat atât pe consumatori, cât şi pe oficialii companiei. “Este vorba despre unul dintre cele mai ieftine alimente pentru câini folosit în hrana oamenilor”, a mărturisit atunci britanicul în timp ce a adăugat ingredientul în burgerii pregătiţi în direct, după reţeta McDonald’s. Practic, grăsimea din carne a fost dizolvată cu ajutorul hidratului de amoniu. Pentru a fi explicit, Oliver a băgat hălci de carne în maşina de spălat, după care a adăugat substanţa chimică.

Microbiologul Geral Zirnstein, de la Departamentul de Agricultură al Statelor Unite, a susţinut şi el că hidratul de amoniu trebuie interzis: “Consider amestecul acestui ingredient cu carnea de vită drept un produs fraudulos”, a declarat Zirnstein.

“De ce ar dori o fiinţă umană cu sensibilitate să pună carne cu hidrat de amoniu în gura copilului său? Publicul american trebuie să înţeleagă rapid ce face industria alimentară”, a declarat Jamie Oliver.

Ingredientul nu a fost descoperit până acum decât în produsele comercializate de McDonald’s în Statele Unite.

Alte două lanţuri de fast-food de renume din America, Burger King şi Taco Bell, au renunţat la a mai utiliza hidratul de amoniu în producerea hamburgerilor.

Bucătarul a aflat prima oară despre această practică în mod întâmplător şi a încercat să demonstreze tuturor faptul că folosirea ei în burgerii de la restaurantele din SUA nu e doar un zvon. Hidratul de amoniu este folosit şi în produsele de curăţare a sticlei, datorită proprietăţilor sale de a dizolva murdăria şi grăsimea.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .