.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat duminica, in cadrul emisiunii “Dupa 20 de ani” difuzata de ProTV, ca FMI a convenit cu autoritatile romane un program de privatizari a marilor companii de stat ce se va desfasura pe parcursului anului viitor. Programul urmareste privatizari majoritare in mai multe firme energetice si in CFR Marfa. De asemenea, marile companii de stat care nu vor fi privatizate, vor fi transferate in management privat, a adaugat Franks indicand ca este vorba despre unele companii energetice si companii de transport pe caile ferate.

Sursa : Hotnews

Seful misiunii FMI a mai declarat despre privatizarea marilor companii de stat,  :

“După cum ştiţi, în programul anterior nu ne-am concentrat mult asupra companiilor de stat. Ele reprezentau doar o mică parte a programului. Ţinta principală era stabilizarea macroeconomică. Acum ne-am concentrat mai mult asupra lor, ca să le aducem sub controlul nostru. Dar, în ultimă instanţă, companiile de stat aparţin poporului român, astfel că că guvernul român este responsabil cu buna lor funcţionare”, a spus Franks la emisiunea “După 20 de ani”, difuzată duminică la Pro TV.

Comentariu RoStirea: VOX POPULI VOX DEI puten spune noi , dar nu stim daca domnul Franks cunoaste acest aforism roman sau daca il cunoaste nu credem ca ar tine seama de el, noi totusi putem sa cerem Parlamentarilor romani sa nu ne tradeze ! Sa aleaga cele voteze si sa propuna cele mai bune legi pentru tara noastra! Sa nu accepte toate impunerile autoritatilor financiare mondiale care  devin totalitariste  si ne fac dependente de finatele lor.

Este destul de bulversant ceea ce spune domnul Franks, pe de o parte spune ca este angajamentul guvernului ci FMI pentru privatizarea marilor companii de stat, sau angajarea managementului privat, ca apoi sa delare ca acestea apartrin poporului.
Este o invaluire populista aceasta declaratie care incearca de fapt sa ascunda faptul ca privatizarea acestor companii este dorita si impusa dinafara, dar facut in asa fel incat sa nu para ca se trece peste vointa poporului.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .