.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................


Econtext a realizat harta infractionalitatii din Romania.

In primul rand, s-au ierarhizat toate judetele in functie de numarul infractiunilor inregistrate in anul 2009, anul din care sunt cele mai recente date.

In al doilea rand, s-a comparat numarul infractiunilor consemnate in toate aceste judete in anul 2009, comparativ cu numarul infractiunilor raportate in 1990. Datele provin de la directiile judetene de statistica.

Trebuie spus ca numarul infractiunilor a urcat in toate judetele Romaniei din 1990 si 2009. Explicatii ar fi multiple pentru acest fenomen: scaderea nivelului de trai, somajul si chiar o crestere a calitatii fortelor de politie, care reusesc sa captureze mai multi infractori.
Infractiunile pot fi definite astfel: impotriva persoanei (vatamare, omor, viol, lovituri), impotriva patrimoniului (furt, talharie, delapidare, inselaciune), contra avutului privat si public (furt, talharie, delapidare, inselaciune), infractiuni silvice, infractiuni de serviciu (dare de mita, luare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite), infractiuni contra autoritatii (ultraj), infractiuni economice (specula), infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala (ultraj contra bunelor moravuri), infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Acestea sunt toate tipurile de infractiuni, dar in aceasta analiza am inclus doar numarul lor, nu si o diferentiere pe categorii.

Inca un lucru: pentru a se stabili rata infractionalitatii se ia in calcul numarul infractiunilor inregistrate si solutionate la 100.000 locuitori (se utilizeaza populatia stabila 1 iulie, in anul de referinta). Astfel, nu va conta numarul locuitorilor din aceste judete.

Cititi harta infractionalitatii pe : Econtext

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .