.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministerul de finanţe al Greciei a prezentat în weekend o listă cu 4.000 de nume ale celor care au făcut evaziune fiscală, acuzându-i pe aceştia că au furat statul de 14,9 miliarde euro.

Lista este însă mult mai mare, guvernul luând decizia să îi numească doar pe cei care au făcut evaziune fiscală de peste 150.000 de euro.

Nikolas Kassimatis a ieşit în evidenţă, contabilul de 57 de ani datorând statului grec 952 de milioane de euro, fonduri pe care le-a delapidat folosindu-se de sistemul de audit din Grecia.

Publicaţia greacă iefimerida, citată de Business Insider, a anunţat că acesta a fost condamnat la 504 ani de închisoare după ce s-a dovedit că a fraudat statul.

Kassimatis a început fraudarea statului încă din 1993, când a pus bazele a mai multor firme fantomă pentru a cere statului returnarea de taxe.

Faptele de corupţie au ieşit la iveală încă din 2001, când oficialii greci au deschis anchete asupra mai multor oficiali din vămi şi ai fiscului. Oamenii de afaceri care s-au alăturat lui Kassimatis au fost de asemenea implicaţi în anchetă şi puşi sub acuzare.

Ca urmare a anchetelor, Kassimatis a fugit din ţară, autorităţile aflând din nou despre acesta doar în 2009, când el a fost arestat pentru o altă infracţiune.

Cu toate acestea, până atunci, Kassimatis şi-a schimbat înfăţişarea prin intermediul chirurgiei plastice.

O dată cu arestarea lui Kassimatis a ieşit însă la iveală şi cât de găunos este managementul guvernului grec. Oficialul care în momentul fraudelor a fost şeful biroului responsabil cu colectarea TVA-ului de care Kassimatis a profitat nu doar că a scăpat acuzaţiilor, ci chiar a fost promovat. Kassimatis a implicat în faptele sale de fraudă aproape 50 de agenţi fiscali.

Sursa: Ziarul Financiar

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .