.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si primarul Brasovului, Gheorghe Scripcaru, au inaugurat luni cel mai mare domeniu schiabil din tara, aflat in Poiana Brasov, investitie care s-a ridicat la 25 de milioane de euro, plus TVA, relateaza Mediafax.

Elena Udrea si Gheorghe Scripcaru au desfacut o sticla de sampanie pe partia “Drumul Rosu”, care este cea mai mare partie din Poia Brasov, cu o lungime de 5,33 kilometri.

Dupa inaugurare, ministrul Turismului si oficialitati locale au urcat intr-un telescaun, una din cele doua noi instalatii de transport pe cablu montate in Poiana Brasov, la ora transmiterii acestei stiri acestia fiind inca in turul de inaugurare a instalatiei.

Ministrul Elena Udrea l-a felicitat pe primarul Gheorghe Scripcaru pentru ca a finalizat proiectul in opt luni, si nu in 24 de luni, asa cum prevedea initial proiectul.

“Este impresionant ce am vazut din timpul desfasurarii lucrarilor. E impresionant ca a fost finalizat in opt luni din 24, cat fusese stabilit initial. Ma bucur, domnule primar, ca ati ajuns sa fiti subiect de dezbateri televizate cu acest proiect. Importanta este notorietatea, chiar daca nu intotdeauna pozitiva, pentru ca in acest fel romanii au aflat ca la Brasov s-a construit cel mai mare domeniu schiabil din Romania”, a declarat Udrea inaintea inaugurarii proiectului.

Udrea a mai spus ca atunci cand a ajuns in Ministerul Turismului “nici despre turism, nici despre Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) nu vorbea nimeni in mod serios pentru ca turismul era vazut asa ca o excentricitate de care oamenii se ocupa cand nu mai au ceva serios de facut”.

“Nici nu se credea ca se va organiza un festival olimpic la noi in tara, fie el si de tineret”, a spus Udrea.

Ministrul Turismului a afirmat ca in 2011 fata de 2010 cresterea in turism este de de 17 la suta si ca de trei ani se vorbeste despre turismul romanesc si “e bine ca se vorbeste pozitiv”.

“Daca vom continua ceea ce am inceput prin promovare, investitii, parteneriate publice-private, implicarea din partea Guvernului vom avea numai de castigat in ceea ce priveste incasarile la bugetele locale”, a mai spus Udrea.

Proiectul “Dezvoltarea si reabilitarea domeniului schiabil Poiana Brasov” are o valoare de peste 28,4 milioane de euro si este finantat de Guvernul Romaniei – prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in cadrul programului “Schi in Romania”, in parteneriat cu Primaria Brasov.

Partiile din Poiana Brasov au, in prezent, o lungime totala de 24 de kilometri si se intind pe o suprafata de 85 de hectare.

In urma lucrarilor de infrastructura efectuate in cursul anului 2011, suprafata schiabila a statiunii Poiana Brasov a crescut cu aproxiamtiv 35 de hectare fata de 2010, ajungand la 85 de hectare. Lungimea partiilor inainte de amneajare era de 16,4 kilometri, iar acum este de 24 de kilometri, in timp ce latimea medie a partiilor, care era de cel mult 20 de metri, a ajuns dupa amenajare la 45 de metri.

Gradul de dificultate a partiilor a fost pastrat, dar a suferit modificari prin corectii de panta prin crearea de variante ocolitoare a zonelor mai dificile si prin marirea numarului de partii de legatura intre partiile principale.

Partiile principale pe care se poate schia pe domeniul schiabil din Poiana Brasov sunt: Partia Lupului (2,62 kilometri), Partia Sulinar (2,82 kilometri), Partia Drumul Rosu (5,33 kilometri), Partia Sub Teleferic (2,86 kilometri), Partia Kanzel (0,8 kilometri), Partia Bradul (0,5 kilometri) si Partia Stadion (0,10 kilometri).

Sursa, stirea in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .