.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sedinta de plen a Senatului a fost intrerupta miercuri din cauza lipsei de cvorum. Senatorii USL au anuntat in plen ca incepand cu data de 1 februarie demareaza o forma de protest prin neprezentarea la lucrarile Camerei Superioare. Pentru desfasurarea sedintelor de plen este nevoie de prezenta a jumatate plus un din numarul de mandate mai exact 68 de senatori. Teoretic, reprezentantii Puterii au in prezent 68 de senatori dar in practica le lipseste un vot. Senatorul UDMR, Verestoy Attila se afla in concediu medical fapt care lasa Puterea fara cvorumul necesar desfasurarii sedintelor.

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hasotti, a anuntat in plenul Senatului ca incepand din aceasta zi USL va initia o forma de protest prin neprezentarea la lucrarile plenului. Hasotti a precizat ca parlamentarii Usl vor fi prezenti in plen cand se vor dezbate tratate internationale, cand se va discuta despre alegeri anticipate, despre suspendarea presedintelui sau contestatiile la Curtea Constitutionala.

Dupa anuntul facut de reprezentantul USL, viceliderul Grupului PSD din Senat, social-democratul Alexandru Cordos, a semnalat ca nu exista cvorumul necesar desfasurarii activitatii acestui for legislativ.Presedintele Senatului Vasile Blaga a solicitat sa se faca prezenta nominala a tuturor senatorilor, in urma efectuarii acesteia constatandu-se ca in sala sunt prezenti doar 63 de senatori, numar insuficient pentru asigurarea cvorumului. Sedinta a fost suspendata iar senatorii PDL au avut o intalnire la grup pentru a dezbate situatia.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga a anuntat dupa sedinta grupului parlamentar PDL ca se impune prezenta tuturor senatorilor la sedintele de plen pentru a se asigura cvorumul necesar, in caz contrar acestia vor fi sanctionati.

Senatul are 137 de reprezentanti iar cvorumul oficial este asigurat prin prezenta a jumatate plus unu din parlamentari, mai exact 69. In decembrie doi senatori au demisionat ramanad vacante doua mandate. Este vorba de democrat liberalul Mircea Cinteza si a UDMR-istul Gyerko Laszlo. In aceste conditii cvorumul se stabiliste in functie de numarul de mandate ocupate, in cazul de fata 68.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .