.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vicepreşedintele PE Laszlo Tokes le transmite “fraţilor” români, de 1 Decembrie, urarea de a avea o sărbătoare frumoasă, dar solicită ca, dacă li s-au “luat” teritoriile, măcar să li se asigure maghiarilor autonomia naţională, aşa cum prevede chiar Proclamaţia de la Alba Iulia din 1918.

“Dacă teritoriile ni s-au luat, măcar să ni se asigure pe aceste teritorii drepturile minoritare şi autonomia naţională, aşa cum prevede chiar şi Proclamaţia de la Alba Iulia din 1918! Departe de noi gândul ca în Ziua Naţională a României să disputăm apartenenţa Transilvaniei, din contră, le dorim fraţilor noştri români sărbătoare frumoasă”, precizează Laszlo Tokes într-un comunicat remis joi agenţiei MEDIAFAX.

El menţionează că, în urmă cu nouăzeci şi unu de ani, încălcând principiul wilsonian al autodeterminării şi fără să se consulte populaţia maghiară implicată, Transilvania şi alte regiuni ale Ungariei “au fost rupte de ţara mamă”, dar menţionează că nu doreşte, după scurgerea unui timp atât de îndelungat, să redeschidă vechi dispute istorice, teritoriale.

“Însă trebuie să-mi ridic cuvântul în apărarea drepturilor umane şi comunitare ale maghiarilor ajunşi în ţări străine împotriva voinţei lor. Este inadmisibil şi intolerabil ca Olivér Boldoghy şi, cum este de aşteptat, alţi compatrioţi ai săi, să fie privaţi de cetăţenia slovacă şi să fie expulzaţi de pe pământul lor natal, sudul Slovaciei (Felvidék) pentru faptul că îşi asumă în mod deschis identitatea maghiară. Este inadmisibil şi intolerabil şi faptul ca în Transilvania aparţinând României, în ţara noastră natală, la universitatea noastră, odinioară maghiară, din Târgu Mureş, noi maghiarii azi nu mai putem avea nici măcar secţie maghiară de sine stătătoare”, mai arată Tokes în comunicatul citat.

Sursa: Rol.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .