.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Ministrul de Interne Elie Yishai l-a declarat pe Gunter Grass persona non grata in Israel”, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului, relateaza AFP

“Poemul lui Gunter este o tentativa de a atata flacarile urii impotriva statului Israel si impotriva poporului israelian”, afirma ministrul, in acest comunicat.
“Daca Gunter doreste sa continue sa-si disemineze operele sale deformate si mincinoase, l-as sfatui sa o fata din Iran, unde va gasi un public care sa-l sustina”, a adaugat Yishai.
Intr-o scrisoare adresata “distinsului scriitor Gunter Grass”, ministrul adjunct al Culturii din Iran, Javad Shamaqdari, i-a adus sambata un omagiu acestuia, pentru faptul ca “spune adevarul”.
Intitulat “Ceea ce trebuie spus”, poemul in proza a fost publicat de cotidianul german Suddeutsche Zeitung si denunta eventualele atacuri preventive israeliene impotriva siturilor nucleare iraniene ca fiind un proiect ce ar putea conduce la “eradicarea poporului iranian, pentru ca se banuieste ca liderii sai vor sa construiasca o bomba atomica”.
Grass denunta “tacerea generalizata asupra acestui fapt stabilit”, deoarece “verdictul de antisemitism va cadea automat” asupra oricui va avea curajul sa rupa aceasta tacere.

“De ce sa nu spun acum (…) ca puterea atomica Israel ameninta pacea mondiala deja atat de fragila? Pentru ca trebuie spus ceea ce ar putea fi prea tarziu maine”, explica autorul. Sursa: hotnews.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .