.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

 index“Cum de le permitem condamnaţilor penali şi puşcăriaşilor să aspire la gospodărirea câtorva sute de de mii de suflete?” – Gabriel Liiceanu
Să mergi până acolo încât să-ţi susţii dinlăuntrul închisorii candidatura la primărie – aşa cum a făcut Cătălin Cherecheş, care de fapt a şi câştigat alegerile în Baia Mare – este o performanţă care ne dă prestigiul unicităţii planetare şi originalitatea în negativ, a declarat filozoful Gabriel Liiceanu, într-un editorial publicat pe Contributors.

“Mi-au venit nu de puţine ori în minte, în anii din urmă, penalii noştri care nu simt nevoia pedepsei şi care, indiferent de ticăloşia pe care o fac, se socotesc tot timpul nevinovaţi. Ei sunt astfel liberi interior de culpa lor, devreme ce consideră că nu au ce ispăşi. Dar să mergi până acolo încât să-ţi susţii dinlăuntrul închisorii candidatura la primăria unui oraş este, pare-se, o performanţă care, iarăşi, ne dă prestigiul unicităţii planetare şi originalitatea în negativ.

Ce legi avem (de fapt n-avem) de vreme ce o asemenea grozăvie e cu putinţă? Cum putem să ne umilim singuri, în asemenea măsură, în faţa lumii întregi? Cum de le permitem condamnaţilor penali şi puşcăriaşilor să aspire la gospodărirea câtorva sute de mii de suflete? Vor fi fiind unii care vor spune că cei care-şi aleg singuri hoţi şi bandiţi ca primari sunt la fel de mizerabili ca aceia pe care i-au ales, căci, asemenea lor, ei au pierdut distincţia existentă între bine şi rău. Nu cred asta.

Poate că venim dintr-un timp al istoriei în care această distincţie s-a pierdut. Şi-atunci e obligaţia legiuitorului să ne educe prin lege, să ne dea reperele şi să ne ajute să redobândim claritatea morală pe care am pierdut-o în deceniile din urmă, învinşi de umilinţă, corupţie şi mizerie. De fapt despre asta vorbeşte până la urmă rezultatul dramatic al alegerilor locale. El trimite, desigur, la împlinirea a ceea ce s-a scontat prin legiferarea alegerilor într-un singur tur. Dar, în adânc, el trimite la faptul că legile noastre fundamentale permit personajelor celor mai maligne să se caţere pe ignoranţa noastră şi să aibă câştig de cauză”, scrie Liiceanu.

sursa: http://epochtimes-romania.com/

foto: adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .