.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Întâlnirea preşedinţilor rus Vladimir Putin şi american Barack Obama luni, în cadrul summitului G20 de la Los Cabos (Mexic), a făcut deliciul amatorilor de interpretări ale limbajului corporal, obligând Casa Albă să facă precizări cu privire la atmosfera discuţiilor.

Atunci când Putin a studiat cu atenţie podeaua, oare vrea să îşi exprime dezacordul faţă de presiunile lui Obama în legătură cu situaţia din Siria?

Atunci când Obama a strâns din ochi, oare acest lucru însemna că adjectivul “serioase” utilizat de către Putin pentru a califica discuţiile lor era, de fapt, un eufemism pentru a descrie o întâlnire mult mai animată?

Iar acel mic zâmbet al lui Putin, în momentul când l-a invitat pe Obama la Moscova, era, oare, un indiciu al unei destinderi a relaţiilor între cei doi?

Jurnaliştii care au urmărit întâlnirea se aşteptau la o atmosferă glacială, contrastând cu prânzul lui Obama împreună cu predecesorul lui Putin, Dmitri Medvedev.

În timp ce Obama şi Medvedev se adresau unul altuia pe numele mici, la Los Cabos Obama şi Putin au utilizat expresia “domnule preşedinte”.

Aşezaţi unul lângă altul pe scaune de ratan, ei au fost mai degrabă tensionaţi în cursul tradiţionalei şedinţe foto de la începutul întâlnirii.

La finalul întrevederii, cei doi au făcut scurte declaraţii de presă. Putin, cu o faţă inexpresivă, a vorbit singur timp de două minute şi jumătate, pe tonul său obişnuit, de fost agent KGB care se străduieşte să renunţe la jocuri de glezne diplomatice.

Obama, cunoscut pentru emfaza sa, a vorbit, ulterior, pe un ton egal, rezumând aceste discuţii pe care le-a calificat “deschise”. Intervenţia sa a fost de patru ori mai lungă decât cea a omologului său rus.

În timp ce preşedintele american evoca situaţia din Siria, Putin, cu o mină enigmatică, şi-a muşcat buzele.

Iar după ce jurnaliştii au fost îndepărtaţi, cei doi se uitau drept în faţă, fără să spună un cuvânt.

Delegaţia americană a fost nevoită, ulterior, să depună eforturi pentru a răspunde întrebărilor presei despre lipsa de “alchimie” dintre cei doi.

“Nu este pentru prima dată când are loc un «război al gesturilor» cu ruşii”, a exclamat Ben Rhodes, un oficial din cadrul Consiliului Securităţii Naţionale americane.

El se referea la o întâlnire cu Medvedev, anul trecut, în Franţa, care a determinat Casa Albă să dezmintă existenţa vreunor fricţiuni cu Moscova.

Ambasadorul Statelor Unite la Moscova Mike McFaul le-a recomandat jurnaliştilor să studieze gesturile obişnuite ale lui Putin, care reflectă în general personalitatea sa dură.

“Este stilul lui. Vă încurajez să nu judecaţi calitatea unei relaţii după felul în care cineva se aşează”, a declarat el.

În fapt, au dat asigurări oficialii americani, discuţiile lor au durat două ore deoarece cei doi au vrut să intre în detalii, să îşi prezinte în mod clar şi detaliat atât divergenţele, cât şi punctele de acord.

Dacă Putin ar fi vrut să îşi arate decepţia după întâlnire, ar fi făcut acest lucru fără menajamente, a remarcat Rhodes. “Când crede că reuniunea este proastă, spune clar acest lucru”, a declarat consilierul.

În schimb, delegaţia rusă s-a arătat mulţumită de această întâlnire. Tonul discuţiilor dintre Obama şi Putin nu a fost “dur”, ci “constructiv şi deschis”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .