.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prin colaborarea dintre LINK Academy şi Cambridge International Examinations, diplomele în business ale acestei universităţi sunt disponibile în România de doi ani deja.

Acesta este un program de studiu profesional, pe durata unui an de zile, destinat atât persoanelor care doresc să obţină cunoştinţe de business la standarde britanice, cât şi celor care au deja cunoştinţele şi experienţa necesară, dar care vor să fie certificaţi direct de Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Cambridge International Examinations este o parte non-profit a Universităţii Cambridge, axată pe studenţii internaţionali.

LINK group este o instituţie educaţională regională, cu cel mai înalt nivel de parteneriat cu Universitatea Cambridge International Examinations. Este centru Cambridge acreditat pentru derularea formării profesionale şi pentru obţinerea certificării Cambridge International Diploma in Business. LINK Academy îşi are sediul în Bucureşti, la adresa Ion Brezoianu 27, BogArt Center, având de asemenea un sediu şi în Timişoara. LINK Academy reprezintă Universitatea Cambridge International Examinations în patru ţări, mai precis România, Croaţia, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina şi este cel mai mare partener al Universităţii Cambridge International Examinations din Europa de Est, în domeniul formării şi educaţiei profesionale.

Sursa: Stiri.rol.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .