.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

La Quebec (Canada), Lucian Bute a păstrat centura de campion mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF. Românul a dominat meciul cu Glen Johnson (Jamaica), un pugilist în vârstă de 42 de ani, câștigând 11 din cele 12 reprize ale disputei. La final, gălățeanul a arătat o prospețime de invidiat, în timp ce pe chipul adversarului său se citea oboseala.

ORA 6.00 Antrenorul lui Bute, Stephane Larouche a declarat după meci: “Lucian a fost aproape de perfecțiune. Noi am simțit poate mai puțin entuziasm la final, însă nu am vrut să trăim coșmarul primului meci cu Librado Andrade“.

Președintele lui InterBox, Jean Bedard, a vorbit despre viitorul apropiat al campionului român, mai precis despre posibilitatea ca Bute să lupte la primăvară cu învingătorul Super Six: “Cei de la Showtime doresc. Noi vrem, de asemenea. Vom discuta despre acest meci în zilele următoare“.

În ceea ce îl privește pe Glen Johnson, el nu a apărut la conferința de presă de după meci. Totuși el a declarat la Showtime că e convins că a câștigat meciul cu Bute!

ORA 5.25 Lucian Bute va sosi în România în 11 noiembrie, el urmând să-și facă vacanța în țară, alături de familie și de prieteni. Visul său este de a lupta pentru unificarea centurilor la supermijlocie.

ORA 5.15 Victoria lui Bute este salutată de presa din Canada: ”Lucian Bute a câștigat pașaportul spre cele mai înalte sfere ale boxului. În Colisee din Quebec, plin, sub ochii a unei 100.000 de telespectatori americani, el l-a surclasat pe veteranul Glen Johnson. O performanță care lasă lumii boxului o singură întrebare: cine îl va putea bate pe Bute. Campionul mondial IBF la supermijlocie a reușit să-și apere pentru a noua oară consecutiv titlul în fața a 15.306 spectatori. Bute a obținut victoria prin decizie unanimă într-o dispută în sens unic. Faptul că l-a dominat pe Johnson, un boxer cu experiență, îi va deschide lui Lucian porțile unor meciuri importante. Această victorie este un răspuns la afrontul pe care l-au comis organizatorii Super Six de a nu-l invita pe Bute”, a scris Gabriel Beland (La Presse).

Rudel Obreja a declarat la Money Channel: ”Victoria lui Lucian Bute a fost una clară. Și ea trebuie să ne bucure. Știu că românii s-au obișnuit ca el să câștige prin KO, însă nu trebuie uitat ce s-a întâmplat în primul meci cu Andrade. Lucian a înțeles acest lucru și nu a riscat. A dominat disputa”.

Lucian Bute a declarat la televiziune: ”M-am pregătit foarte bine acest meci. Sunt mulțumit chiar dacă am câștigat la puncte. Este o etapă în cariera mea. Am încercat să mă mișc cât mai mult. Johnson mă știa foarte bine. Și eu îl știam. El a încercat să-și folosească lovitura. El este un boxer agresiv, însă dacă îl obligi să dea înapoi nu mai are replică. Am fost într-o formă fizică foarte bună. Glen s-a protejat foarte bine. Nu am exagerat cu upercutul. Nimeni nu l-a învins pe Glen Johnson la o așa diferență până acum”.

În mod normal, Lucian va boxa cu învingătorul disputei dintre Andre Ward (SUA) și Carl Froch (Marea Britanie), din 17 decembrie, de la Atlantic City, contând ca finală a Super Six.

Este cea de-a 30-a victorie a lui Lucian Bute la profesioniști, dintre care 24 au fost înainte de limită.

Decizia a fost în unanimitate: 120-108, 120-108 și 119-109.

Sursa: Adevarul

 

LUCIAN BUTE RĂMÂNE CAMPION MONDIAL LA SUPERMIJLOCIE! L-A ÎNVINS LA PUNCTE PE GLEN JOHNSON.

 Comentariu RoStirea:  Avem campioni, avem oameni de valoare, avem oameni tenaci, curajosi, muncitori, Lucian Bute suntem mandri ca suntem romani !

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .