.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Lupta impotriva traficului de fiinte umane, care mult timp s-a concentrat asupra salvarii sclavilor sexuali si asupra pedepsirii pestilor si a contrabandistilor, isi indreapta atentia catre marile corporatii, si incearca sa se asigure ca acestea nu faciliteaza, involuntar, sclavia moderna.

Parlamentarul American Chris Smith a declarat intr-o conferinta ca Delta Air Lines Inc. a inceput sa isi instruiasca personalul pentru a observa victime ale traficului de carne vie si sa anunte politia la aterizare, scrie Huffington Post.

Conferinta a fost organizata de Ambasada SUA in Vatican, la Scaunul Sfant, care se afla intr-o lupta continua de combatere a traficului de carne vie.

Intre 12.3 si 27 de milioane de oameni sunt victimele traficului de carne vie si a sclaviei. Lor li se promite un trai mai bun, insa sunt fortati sa se prostitueze, sa munceasca sau sa fie sclavi.

Ambasadorul SUA, Luis CdeBaca, un sustinator al luptei impotriva traficului de carne vie, spune ca odata constientizata problema, se iau si masuri legale impotriva traficantilor si care sa poata proteja victimele, insa urmatorul pas il va reprezenta implicarea consumatorilor si a marilor corporatii.

“Este necesar ca firmele din sectorul privat sa colaboreze cu toate tarile pentru a dat de urma lantului de aprovizionare cu bunuri ieftine si sa puna cap la cap informatiile pentru a descoperi retelele de trafic si a lupta impotriva lor”, a spus acesta.

Sursa si foto: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .