.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Virusul SIDA a fost creat într-un laborator din SUA !

Un document intitulat oficial   “Departamentul Creditelor de Apărare pentru 1970,” luat din arhiva Bibliotecii a Senatului Statelor Unite ale Americii arată că virusul SIDA a fost creat în laboratorele din SUA.
În Secţiunea 5 este indicat în mod clar faptul că virusul SIDA a fost creat artificial de către Departamentul de Apărare al SUA, prin laboratoarele al Departamentului Armatei,Defense Advanced Research Projects Agency(DARPA), precum şi a Departamentului de Cercetare în Domeniul Apărării şi Ingineriei.
În acelaşi document precizează că scopul era de a folosi arme etnice / politice impotriva negrilor si nu numai,pentru a reduce populatia programata.

La câteva zile după ce Departamentul Apararii a cerut Congresului 10 milioane dolari pentru finanţarea cercetării  “unui agent biologic sintetic, o substanţă care nu există în natură şi împotriva căreia nu este posibil să se dezvolte o imunitate naturală”, la 29 iulie 1969, preşedintele al Republican Task Force on Earth Resources and Population (Populaţie şi resurselor funciare), onorabilul George HW Bush a subliniat nevoia urgentă de acţiuni cu privire la controlul populaţiei abordand problema “criza creşterii populatiei în lumea a treia.”

Din textul cererii pentru obţinerea de fonduri de la Departamentul de Apărare în 1970, HB15090, de la pagina 129, am citit o conversaţie între Dr. MacArthur, prezentat ca parte a Pentagonului şi Dr. Robert Sikers LF, Florida, cu privire la necesitatea “agentului biologic sintetic” de mai sus.

Iată ce spune:

Ulterior, cele 10 milioane de dolari solicitate au fost acordate ……
În 1983, Dr. Robert Strecker, Los Angeles, împreună cu fratele său Teodor, au elaborat pe numele unei mari companii, un  tratat de cercetare detaliat cu privire la epidemia de SIDA, cunoscut ca Memorandumul Strecker. În acest studiu arata ca virusul SIDA a fost creat de către “National Cancer Institute, în colaborare cu OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), într-un laborator la Ft Dietrick, Maryland. Din1970 pana la 1974 acest laborator a apartinut Unitatatii de Boli Infectioase si Diviziei Operaţiuni Speciale, pentru care a fost menţionat ca laborator de arme chimice al Armatei . După 1974, a fost numit National Cancer Institute. Potrivit cercetatorului William Cooper, fost component al Marine Intelligence, cercetarile au avut loc sub supravegherea CIA intr-un proiect numit MK-Naomi. Dr. Strecker, o autoritate foarte informata cu privire la virusul SIDA, a constatat că virusul a fost creat sub conducerea lui Dr. Robert Gallo, care mai târziu si-a atribuit paternitatea descoperirii sale. Dr. Gallo si echipa sa au creat virusul SIDA prin combinarea virusul leucemiei bovine şi ovine ,Visna leucemie virus, şi injectarea de ţesuturi umane cultivate. Ei au descoperit că virusul leucemiei bovine poate fi letal pentru bovine, dar nu si la oameni. Şi virusul Visna este mortal pentru oi, dar nu la oameni. Dar atunci când sunt combinate, acestea produc un retro-virus, care poate schimba compoziţia genetică a celulelor în care se stabileşte, după cum sa dovedit prin experimentele pe exemple umane.Cand Robert şi Theodore au încercat să informeze autorităţile cu privire la concluziile lor, răspunsurile au intarziat sa apara. Pe 11 august 1988 Ted (Robert) Strecker a fost gasit mort in casa sa din Springfield, Missouri, impuscat in cap. La 12 septembrie 1988, singura autoritate care a răspuns la constatările celor doi fraţi, congresmanul Douglas Huff Illinois din Chicago, a fost găsit mort în casa lui. Mai tarziu,ceea ce Dr Stecker sustinea in cercetarile sale avea sa devina real.In ciuda faptului ca Dr Stecker si mai multi bacteriologi au sustinut ca virusul HIV nu se gaseste in lumea animala,oficial s-a declarat ca acesta a aparut in urma unei muscaturi suferite de un negru ,de la o maimuta. De asemenea, în cazul în care virusul ar fi fost de fapt cauzat de maimuţă, ar fi distribuit bosls iniţial între pigmei, care trăiesc în contact apropiat. În schimb, pigmeii au contractat virusul, după o lungă perioadă de timp, rezultând din contactul cu prostituatele din oraşe, unde virusul s-a aratat pentru prima dată, şi nu în junglă.

Citește tot articolul pe secretele–sistemului.blogspot.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .