.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Lee Wilkins, fost manager la Vodafone România, a fost reţinut de procurori în dosarul în care se anchetează achiziţionarea în leasing a unor maşini, printre care un Porsche Cayenne, reclamate ulterior ca furate pentru încasarea despăgubirilor de la firma de asigurare, potrivit unor surse judiciare.

Lee Wilkins a fost audiat miercuri şi reţinut pentru 24 de ore pentru că a pretins în fals că este parte vătămată într-un caz de furt, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Poliţiştii au făcut, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, la locuinţele a 18 persoane suspectate că luau maşini în leasing, pe care apoi le vindeau în ţări din Orientul Mijlociu şi le declarau furate pentru a încasa asigurările.

Preşedintele Astra Asigurări, Radu Mustăţea, a fost, miercuri, la Serviciul Furturi Auto al Poliţiei Române şi a dat informaţii cu privire la acest caz.

“În calitate de reprezentant al Astra, am prezentat informaţii despre un Porsche Cayenne, achiziţionat în leasing de un cetăţean britanic, fost manager la Vodafone România, care, ulterior, a reclamat furtul vehiculului şi plata despăgubirilor. Astra, în calitate de asigurător, a plătit suma de 83.600 euro pentru poliţa încheiată de firma de leasing. Astra s-a constituit deja parte civilă şi vrea să recupereze suma plătită ca despăgubire pentru aşa-zisul furt al vehiculului”, a declarat pentru MEDIAFAX Mustăţea.

Continuarea articolului pe Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .