.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mai multe manifestaţii de solidaritate cu Guvernul Ungariei au avut loc sâmbătă în mai multe localităţi din Harghita, Mureş şi Covasna, organizate de Partidul Civic Maghiar (PCM).

*** HARGHITA
Peste 500 de persoane au participat, sâmbătă după amiaza, la manifestaţii de solidaritate cu Guvernul de la Budapesta, organizate de Partidul Civic Maghiar (PCM) la Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc şi Gheorgheni. La Miercurea Ciuc, aproximativ 150 de etnici maghiari s-au adunat în faţa Consulatului General al Ungariei şi au purtat lumânări aprinse în mâini, pentru a-şi exprima sprijinul pentru Guvernul Ungariei şi premierul Viktor Orban. Unii fluturau steagul Ungariei. Evenimentul a început cu intonarea imnului Ungariei, după care s-a dat citire unui mesaj care a fost transmis şi la manifestarea de solidaritate organizată, în acelaşi timp, la Budapesta.
Primarul staţiunii Băile Tuşnad, Albert Tibor, membru al PCM, a declarat, pentru AGERPRES, că atacurile îndreptate împotriva lui Viktor Orban de organismele internaţionale sunt nedrepte şi din acest motiv secuii au simţit nevoia să-l susţină. ”Suntem aici pentru a sprijini Guvernul Ungariei şi în special pe Orban Viktor. El este un bun cunoscător al Secuimii, în fiecare an ne vizitează, ne-a ajutat şi cu dubla cetăţenie şi de aceea am venit la această manifestare de solidaritate”, a spus Albert Tibor.
Şi la Odorheiu Secuiesc, aproximativ 200 de persoane au luat parte la manifestarea din centrul oraşului, care s-a desfăşurat după acelaşi scenariu ca la Miercurea Ciuc.

Preşedintele Partidului Civic Maghiar, Szasz Jeno, a subliniat că premierul Ungariei a luat măsurile pentru care este criticat pentru a-şi ajuta propriul popor. ”Ungaria este printre puţinele ţări care a reuşit să îndeplinească criteriile de convergenţă privind deficitul bugetar şi criticile nu au un suport real. (…) Dar a făcut acest lucru prin măsuri de protejare a propriului popor, cum ar fi impozitarea băncilor, a lanţurilor de hipermaketuri sau îngheţarea cursului forint – valută, cu precădere francul elveţian, în special pentru cei care au luat credite ipotecare. (…) A făcut paşi ofensivi la adresa instituţiilor de globalizare şi consider că aceste critici nu au un suport real”, a declarat Szasz Jeno. O manifestaţie de solidaritate cu Viktor Orban a avut loc şi la Gheorgheni, unde, în faţa Casei de Cultură, s-au adunat aproximativ 150 de persoane, potrivit forţelor de ordine. Primarul din municipiu, Mezey Janos, a declarat pentru AGERPRES că etnicii maghiari au dorit ”să susţină Guvernul de la Budapesta pentru a avea putere să continue ceea ce a început”.

Sursa si foto: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .