.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Hotii au nevoie de noapte, de ceata, de fum pentru a putea fura/jefui/pradui in liniste. Daca se poate, de noaptea din mintea victimelor. Este binestiut faptul ca o buna parte din poporul roman a fost redusa la nivelul unor creaturi simple care reactioneaza la stimuli elementari, care fac apel la instinctele primare. Cum ar fi cresterea salariilor, de exemplu. Cu 1,37%, cu 4%, sau cu 8%. Chiar nu conteaza cu cat. Crestere sa fie! Daca se poate, nesustinuta de nimic. Ceea ce este mai grav este faptul ca acesta manipulare penibila nu se toceste mai deloc, chiar daca este folosita intens la fiecare vizita FMI (si la precedenta vizita, in timpul “negocierilor” s-a vehiculat pe toate ecranele televioarelor ca tatucii de la FMI vor mari cu 15% veniturile bugetarilor si pensionarilor). Evident ca, dupa plecarea delegatiei FMI nu s-a intamplat nimic.

Cu toate acestea, acest gen de stimul Pavlovian (acoperierea advaratelor intentii criminale cu un element de interes pentru grupul tinta) functioneaza mereu si mereu. Probabul, la infinit! Asta ar trebui sa fie principalul motiv de ingrijoarare in ceea ce priveste starea de degenerare in care au ajuns o buna parte a conationalilor nostri. Noaptea a pus complet stapanire pe creierele lor obosite.

Haideti sa vedem acum lucrurile din perspectiva criminalului. De ce ar avea nevoie FMI de aceeasi diversiune – cresterea salariilor, pusa la cale cu asiduitate la fiecare vizita in Romania?! Este simplu – FMI are nevoie de liniste. Ca sa fure! Si de un subiect convenabi care sa acopere adevarata tema a “negocierilor”. Asa ca subiectul cu cresterea salariilor este rostogolit cu tambalau mare de televiziunile si ziarele cumparate si, prin contagiune, de celelalte din presa noastra troglodita.

In aceste conditii, nu e de mirare ca intreaga “presa” centrala bate toba de zile intregi pe cresterea saleriilor, si evita “dipolmatic” adevaratele teme de “negociere” – marele jaf national.

In ceea ce priveste clica FMI, calculul este unul de-a dreptul rudimentar. Dupa ce ii tinem ocupati pe berbeci cu eterna crestere a salariilor si pensiilor si ii facem sa saliveze bine, este timpul sa ne ocupam de treburi serioase. Cum putem fura in liniste rezervele de cupru, cum putem fura sistemul energetic national, perlele coroanei (Transgaz, Romgaz, Transelectrica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, etc.) si ce a mai ramas pe aici fara ca, macar o buna parte a berbecilor, sa nu bage de seama.    Sursa: badpolitics.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .