.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

vantu-sorinVantu, SOV

Unul dintre apropiaţii lui Sorin Ovidiu Vântu s-a decis să spună totul. Ioana Maria Vlas a făcut dezvăluiri incredibile despre afaceristul aflat acum după gratii. Ce politicieni au ajuns la mâna acestuia şi ce legături avea acesta cu lumea afacerilor. Totul pare desprins dintr-un film cu mafioţi, scrie stiripesurse.ro

„La domnul Vântu se plimbau mulţi potenţaţi ai vremii. Erau miniştri şi parlamentari. Avea relaţii foarte apropiate cu premierul de pe vremea CDR-ului, Radu Vasile. Erau foarte mulţi.

Nu ştiu dacă era prieten cu Tăriceanu. Am văzut şi oameni de cultură acolo. L-am văzut destul de des pe regretatul Păunescu acolo. Şi pe cei de la Caţavencu i-a luat cu fulgi cu tot. Nu aveam birourile apropiate că nu voiam să văd cine vine acolo. Presupun că multe dintre întâlniri erau înregistrate şi filmate pentru că Vântu era genial în materie de şantaj. Râde acum că unii oameni erau ademeniţi de el.”, a spus Vlas.

Şi asta nu e tot. Vântu a avut legături şi cu serviciile secrete, iar Ioana Maria Vlas îl consideră cel mai important om din acea vreme în România. „Era foarte bun prieten cu domnul Timofte. Erau din acelaşi oraş. Au fost o gaşcă de prieteni şi cu domnul Iacobov şi cu domnul Hrebenciuc. Nu ştiu dacă îi chema Vântu pe politicieni. El îi chema la el, în biroul lui. Ştia toată lumea că domnul Vântu avea atât de multă putere încât conducea toată România. La un moment dat am primit un plic de la cineva de la Camera Deputaţilor şi în acel plic erau descrise toate malversaţiunile de care domnul Vântu era vinovat. Acel plic a fost trimis de cineva. Parlamentul României ştia despre ce este vorba. Am primit plicul cu antet şi documentele respective în 1998. Mă îndoiesc că domnul Vântu ar fi dat un milion de dolari. Problema era să sensibilizeze pe cineva. Mare greşeală a făcut că domnul Olteanu s-a dus în Deltă. Cum o mare greşeală a făcut şi domnul Geoană.”, spune Vlas.

„Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a fost vinovat pentru menţinerea lui Vântu în top. Basescu l-a folosit în campania lui pentru realegere. Presupun că i-a oferit protecţie pentru a fi ajutat în campanie.

Eu eram în arest, dar ştiu să citesc presa. Băsescu a avut nevoie de trustul media al lui Vântu şi l-a lăsat în pace. L-a ţinut în braţe, apoi i-a dat drumul, dar a fost prea târziu.

Din FNI au plecat foarte mulţi bani la Vântu şi la firmele lui. Sigur s-au dus la partide aceşti bani pentru că el mi-a spus că trebuie să fie cu toată lumea pentru că are nevoie de protecţie de la toţi.”, a spus Vlas la RTV.

Şi asta nu e tot. Vlas a vorbit şi despre alte legături nepotrivite ale lui Vântu. „Era infiltrat şi în clanurile ţigăneşti. L-am văzut pe Gigi Boieru la el în birou. M-am speriat extrem de mult.”, a mai spus Vlas.

Se pare că Sorin Ovidiu Vântu avea o latură extrem de dură. „Ca să se amuze. Vrea să îşi bată joc de oameni. De aceea a turnat la procurori. E un om genial, dar atât de rău. Nu mai are nimic de pierdut. E în puşcărie. Are o mulţime de probleme. Nu mai are niciun fel de protecţie. El vrea doar să se mai răzbune în acest mod.”, a dezvăluit Vlas la RTV.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .