.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liderii UE care se intalnesc luni la Bruxelles la prima reuniune la nivel inalt de anul acesta vor discuta despre doua modificari esentiale ale tratatului UE – pe fondul de urgenta si pe disciplina fiscala – vor cauta noi solutii pentru datoria Greciei si, pentru prima data de la accentuarea crizei din zona euro, vor discuta si de un alt plan de relansare economica si scadere a ratei somajului – ajunsa la cote istorice in unele state membre.

1. Tratatul international pentru disciplina fiscala:

Unul din punctele cheie ale Consiliului informal de maine de la Bruxelles este acordul politic pe textul tratatului fiscal al UE care va impune limite stricte privind indicatorii macroeconomici privind deficitul (deficitul structural anual nu depaseste 0,5% din PIB-ul nominal) si/sau datoria publica (care trebuie sa fie sub 60%). Dupa multe negocieri si cinci variante discutate in capitalele europene, mai exista, potrivit unor surse diplomatice, cel putin trei puncte la care se asteapta un acord in timpul reuniunii de luni.

* Numarul minim al statelor membre care trebuie sa ratifice tratatul pentru disciplina fiscala va fi 12 dupa ce alte doua variante, 9 si respectiv 15 au fost vehiculate
* Cand se aplica sanctiuni: doar la chestiunile legate de deficitul unui stat care este parte din acord sau si la datoria publica
* Participarea statelor din zona non euro la discutiile privind viitorul monedei unice. in acest moment statele non euro sunt chemate la summiturile eurozonei, doar daca “este cazul”

Ce urmareste Romania de la reuniunea de luni, potrivit presedintelui Traian Basescu

* Sa se consfinteasca participarea statelor non-euro la summiturile statelor euro . Acele state care adopta tratatul trebuie in opinia noastra sa participe la summiturile zonei euro pentru ca orice se intampla in politicile economice din zona euro afecteaza consistent si o tara precum Romania
* Un alt obiectiv e ca Romania sa nu fie in dificultate avand in vedere ca nu are un alt tip de legislatie de forta Constitutiei; spre exemplu, legi adoptate cu 2/3. Romania nu are aceasta forma legislativa si atunci trebuie sa acoperim riscul ca pana la 31 decembrie sa trebuiasca sa avem modificarea constitutionala facuta. Am cerut un ragaz, sa speram ca maine se va consfinti acest lucru si vom putea sa lucram relaxat.

Sursa in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .