.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Un pachet de măsuri care va salva Italia”, aşa a descris premierul Mario Monti proiectul de reformă adoptat duminica de echipa sa de miniştri şi prezentat luni jurnaliştilor străini acreditaţi la Roma. Pachetul cuprinde o serie de măsuri de austeritate care ar urma să ducă la echilibrarea conturilor economiei italiene şi la redobândirea, din partea Italiei, a încrederii pe piaţa financiară mondială. Schimbările pe care guvernul Monti doreşte să le introducă, în ceea ce priveşte sistemul de pensii, de la 1 ianuarie 2012 vizează în primul rând acele persoane care se apropiau de vârsta pensionării, dar vor fi constrânse, cu noua reformă, să lucreze mai mulţi ani înainte să se poată bucura de pensie.

De la 1 ianuarie 2012, vârsta minimă pentru a ieşi la pensie va fi urcată, de la 60 la 66 de ani pentru bărbaţi şi de la 57 la 63 de ani pentru femei, urmând ca în 2018 şi femeile să iasă la pensie la aceeaşi vârstă cu bărbaţii.

Vor putea ieşi la pensie bărbaţii care au plătit contribuţiile timp de 42 de ani şi o lună, perioada în cazul femeilor fiind de 41 de ani şi o lună.

O altă schimbare importantă se referă la înlocuirea sistemului “retributiv” în calcularea pensiei cu un sistem “contributiv”. Mai precis, dacă până acum pensia era calculată în funcţie de salariul avut în ultimii ani, de acum înainte este prevăzută trecerea la un calcul în funcţie de sumele totale vărsate de-a lungul perioadei de cotizare.

Cea de-a treia schimbare majoră se referă la blocarea indexării pensiilor în funcţie de creşterea inflaţiei, timp de doi ani, cu o singură excepţie, pensiile inferioare sumei de 950 de euro.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .