.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mauritania este singurul loc din lume unde se mai practică sclavia. În 1981, ţara a fost ultima din lume care a abolit sclavia, însă nu a existat nicio pedeapsă pentru proprietarii de sclavi până în 1997. ONU spune că între 10% şi 20% din populaţia Mauritaniei încă trăieşte în sclavie.

“Sclavia în Mauritania este ceva real, nu este o invenţie” a declarat Boubacar Messaoud, cofondator al organizaţiei SOS Slaves. Acesta a mers alături de reporterii CNN pentru a le prezenta oameni care au scăpat de sclavie.

O femeie care încearcă să îşi prezinte cazul unui tribunal este supravegheată de Guvern, pentru a fi înpiedicată să-şi spună povestea.

“Ne obligau să îngrijim o cireadă de vite, cămile, capre. Dacă ne întorceam fără o parte din animale, ne băteau şi ne ameninţau cu o armă la tâmplă. Ne obligau să facem sex cu ei. Copiii mei sunt copiii lor”, spune Moulkheir Mint Yarba.

Fiica femeii, în vârstă de 18 ani, spune că la început nu a înţeles că “stăpânii” nu erau familia ei: “Când am văzut că pe mine mă băteau am înţeles că nu fac parte din familie. M-a violat şi am rămas gravidă, iar când mi-a venit sorocul, m-au urcat într-o maşină şi au început să conducă agresiv. Când am născut, copilul era mort”.

 

Mulţi dintre scalvi sunt forţaţi să îşi părăsească familiile.

“Într-o zi m-am întâlnit cu o unitate militară. Le-am spus soldaţilor că merg cu ei şi că prefer să mă împuşte decât să mă predea din nou stăpânilor . Mă gândesc la sclavie, pentru că familia mea este încă acolo. Nu pot uita tortura prin care am trecut”, spune Matala Ould M’Boirik, un bărbat care a reuşit să evadeze.    Citiți mai departe pe mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .