.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Producătorii de medicamente folosesc multe E-uri în fabricarea produselor împotriva răcelii. Un nou studiu arată că în topul firmelor care utilizează aditivi în exces este Fiterman Pharma, cu 5 E-uri la o pastilă.

Producătorii de medicamente folosesc multe E-uri în fabricare medicamentelor, scrie Bună Ziua, Iaşi. Specialiştii atrag atenţia că medicamentele ar putea afecta dezvoltarea copiilor.
Un studiu realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România arată că mulţi producători folosesc E-uri, în tabletele de supt pentru răceală.
Citeşte tot articolul pe Realitatea.net

Medicamentele de sinteză au multe efecte adverse. Natura ne oferă nenumărate alimente-medicament care ne ajută să ne vindecăm de multe boli. Lămâia este cunoscută pentru faptul că ajută la tratarea rapidă a răcelii sau gripei, datorită conţinutului său foarte bogat în vitamina C. Medicii spun că această vitamină luptă cu orice fel de infecţii, deoarece ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului. “Vitamina C este necesară sistemului imunitar”, prevenind răceala şi gripa.

Organismul nostru nu poarte face rezerve de vitamina C, de aceea se impune un aport zilnic cât mai substanţial, mai ales în această perioadă a anului”. Foarte bogate în vitamina C sunt pătrunjelul, citricele, dar şi kiwi, varza, broccoli, ardeiul gras, spanacul sau roşiile.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .