.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Majoritatea companiilor se folosesc de metode ingenioase prin care ştiu, în permanenţă, care sunt nevoile tale de consum şi ce produse să-ţi pună în faţă ca să cheltuieşti mai mulţi bani.

Jurnaliştii de la Business Insider au inventariat câteva metode prin care magazine ştiu, poate, mai bine decât noi, ce vrem să cumpărăm. Trucurile au fost extrase din cartea „Brandwashed: Trucuri pe care companiile le folosesc să ne manipuleze şi să ne convingă să cumpărăm“, scrisă de Martin Lindstrom.

În Statele Unite, afacerea prin care comercianţii află, fără să ştii, obiceiurile tale de consum (data mining) se ridică la 100 de miliarde de dolari. Câteva trucuri pe care le folosesc comercianţii:

1. Magazinele se folosesc de cardurile de loialitate ca să poată urmări şi prezice obiceiurile tale de consum. Tocmai de aceea se înghesuie să îţi dea astfel de carduri care, de cele mai multe ori, îţi oferă şi anumite reduceri

2. Fiecare tranzacţie pe care o faci prin cardul de credit le oferă companiilor informaţii despre obiceiurile tale de consum.  De această metodă se folosesc, în special, retailerii care nu au carduri de loialitate.

3. Aplicaţiile magazinelor dezvoltate pentru telefoane mobile. Deşi pare uşor şi distractiv să cumperi cafea de la Starbucks cu ajutorul unui iPhone, datele sunt înregistrate de companie, care află imediat ce produse consumi şi cât de des o faci.

4. Facebook ştie tot ce faci pe internet. Cât timp eşti logat pe reţeaua de socializare, Facebook ştie site-urile pe care le vizitezi şi momentul în care o faci. Mai mult decât atât, un like sau un share oferă informaţii preţioase despre lucrurile care te interesează.     Citiți mai mult pe adevarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .