.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mihai Nesu, victima unui accident suferit in mai 2011, la un antrenament, in urma caruia corpul sau a ramas partial paralizat, si-a lansat, luni, la Utrecht, fundatia ce-i poarta numele, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilitati din Romania pentru a se integra mai usor in societate.

“Principalul motiv care m-a determinat sa infiintez aceasta fundatie a fost cel de a ajuta – asa cum si eu am fost ajutat – alti oameni care au nevoie ajutor, pentru ca si oamenii cu handicap din Romania sa aiba o viata apropiata de cea normala, sa fie integrati in viata sociala. Vreau ca din acest accident trist si stupid sa facem sa iasa ceva frumos si poate in viitor va fi ceva cu «happy-end», nu neaparat pentru mine, ci poate pentru altii care sunt in aceeasi situatie cu mine. Asta e ideea fundatiei”, a spus Nesu, intr-o conferinta de presa.

El a mentionat ca s-a gandit la aceasta fundatie inca din primele momente in care a fost constient dupa accidentarea suferita anul trecut, dar a tinut sa precizeze ca atat sotia sa, cat si prietenii l-au incurajat in acest demers.

Nesu isi doreste o colaborare cu autoritatile locale din Oradea pentru a crea un centru de reabilitare la Baile Felix. “Imediat dupa ce m-am trezit din operatie mi-a fost clar ca nu voi mai putea juca fotbal si atunci m-am gandit ce pot face in continuare si mi-a venit ideea de a infiinta aceasta fundatie. Cand vom avea fondurile necesare si vom putea pune in practica primele noastre planuri, vom incerca sa luam legatura cu primarul din Oradea, deoarece la Baile Felix este unul dintre cele mai importante centre de reabilitare din Romania in acest domeniu. Eu sper intr-o colaborare cat mai buna in folosul tuturor. Viitorul meu il reprezinta fundatia si voi lucra din greu ca ea sa insemne ceva”, a precizat fostul international.

Fundatia va beneficia de suportul clubului lui Nesu, FC Utrecht, si va avea trei ambasadori, fostii coechipieri Dries Mertens, acum la PSV Eindhoven, unul dintre cei mai buni fotbalisti din Eredivisie in acest sezon, si George Ogararu de la FC Sion, precum si fostul sau antrenor Willem van Hanegem. Nesu isi mai propune sa sprijine tineri jucatori din Olanda si Romania in cariera sportiva, iar printre actiunile ce vor fi organizate in scopul strangerii de fonduri pentru fundatie se va numara si un meci amical FC Utrecht – Steaua, care va avea loc in luna august: “Meciul de deschidere a sezonului de anul viitor va fi cu Steaua, in august, aici la Utercht si poate vom organiza un meci la Cluj. Cel cu Steaua e sigur si sper sa fie un suport pentru fundatie.”

Vorbind despre starea sa de sanatate, Nesu a afirmat ca procesul de recuperare decurge destul de greu, dar spera ca in cateva luni sa inceapa sa-si foloseasca si mana stanga si pe termen mai lung isi doreste sa mearga din nou. El a afirmat ca nu se astepta ca un fotbalist strain in Olanda sa primeasca atat respect si atata sustinere si, de aceea, isi doreste sa ramana cat mai mult in aceasta tara, unde are toate conditiile pentru o recuperare buna.

Sursa: Ziuaonline

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .