.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1.500 de oameni au ieşit, joi seară, în stradă la Târgu Mureş pentru a-l susţine pe fondatorul SMURD, Raed Arafat. Acţiunea a fost iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook.

Pe la ora 18:00, în centrul municipiului Târgu Mureş se adunaseră peste 400 de oameni pentru a-l susţine pe Raed Arafat. Au pornit într-un marş spre sediul SMURD, au blocat circulaţia, iar pe drum li s-au alăturat şi alţii, până când numărul lor a ajuns la aproximativ 1.500.

Manifestanţii scandează “Vrem să trăim, nu vrem să murim”, “Haideţi cu noi”, “Jos Băsescu”, “Arafat nu uita, noi suntem de partea ta”, “Afară din ţară cu javra ordinară”, “România, trezeşte-te”.

Protestul a dus la blocarea circulaţiei în centrul oraşului, însă în prezent traficul a revenit la normal întrucât manifestanţii se deplasează pe o stradă mai puţin circulată.

Oamenii au aprins lumânări şi au avut pancarte pe care scria “Solidari cu SMURD”, “Respect pentru SMURD”, “Fatal error 404: Democracy not found”, “Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, “Raed Arafat suntem alături de tine”, “Respect pentru Raed Arafat, greaţă faţă de Băsescu”, “Nu ne luaţi dreptul la viaţă”, “Raed Arafat un model de urmat, Băsescu un model de…. Unul construieşte de 20 de ani, celălalt dărâmă de circa opt ani”.

Participanţii la manifestare au strigat “Jos Băsescu”, “Murim, luptăm, SMURD-ul îl apărăm”, “Arafat, nu uita, Mureşul e de partea ta”. Totodată, ei au scandat “Anticipate”.

O acţiune similară a avut loc, miercuri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la manifestaţie participând câteva zeci de persoane.

Sursa: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .