.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Schimbarea guvernului in vederea recastigarii credibilitatii pierdute de catre actuala coalitie majoritara este un deziderat si cam atat, avand in vedere propunerile partidelor pentru componenta viitorului cabinet. Daca PDL a aplicat tactica schimbarii totale de garnitura la Palatul Victoria, UDMR si UNPR nici macar nu s-au obosit sa faca vreo analiza a mandatelor pe care le detin la nivelul executivului si au mers pe varianta statu quo-ului. In ceea ce priveste PDL, desi multi s-au batut cu pumnul in piept ca si-au sacrificat mandatele de dragul partidului, conducerea democrat-liberala nu a facut un efort minim pentru a propune in viitorul cabinet persoane asupra carora sa nu planeze nicio umbra de indoiala. Astfel, persoane controversate din cadrul PDL, care au intrat fie in atentia presei fie in atentia diferitelor institutii ale statului, au fost mandatate prin vot sa reprezinte partidul in viitoarea echipa de guvernare.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului: Cristian Petrescu a primit peste un milion de euro de la ministerul pe care urmeaza sa-l conduca

De departe probabil cea mai controversata alegere este cea a deputatului PDL de Bucuresti, Cristian Petrescu, desemnat sa ocupe portofoliul dezvoltarii regionale si turismului, lasat liber de Elena Udrea. Potrivit CV-ului postat pe site-ul personal, Petrescu a absolvit Liceul Industrial nr. 37 din Bucuresti in 1989, iar 15 ani mai tarziu, in 2004, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ecologice.

In perioada 1989 -1991, Petrescu a lucrat ca „mecanic utilaj calcul“ la I.I.R.U.C. S.A., intre anii 1991- 1992 a fost mecanic masini si utilaje la A.C.R.O. S.A., iar in anii 1992 si 1993 a fost instructor sportiv la F.R. Modelism. Ulterior a lucrat in Ministerul Tineretului si Sportului si la primaria colegului sau de partid Liviu Negoita.

Ce il recomanda pentru functia de ministru al dezvoltarii regionale si turismului e greu de spus, avand in vedere educatia si experienta sa profesionala. Lipsa de competenta in domeniul dezvoltarii regionale nu reprezinta singura problema a lui Cristian Petrescu. Domnia sa va trebui sa clarifice relatiile sale cu Ionut Vasile , un personaj care, potrivit surselor noastre, este implicat in fraudarea licitatiilor cu fonduri europene la Ministerul Mediului.

Contactat de ziarul Curentul, deputatul Petrescu ne-a transmis ca „il cunoaste pe domnul Ionut Vasile“, dar ca „nu stie despre ce fraude este vorba“. In numerele viitoare ale ziarului Curentul il vom lamuri pe domnul deputat atat in legatura cu fraudele domnului Ionut Vasile cat si cu privire la firma Origami , cu care Cristian Petrescu ne-a declarat ca nu are nicio conexiune. Mai mult, in calitatea sa de presedinte al Asociatiei Profesionistilor de Turism din Romania, Cristian Petrescu a primit de la ministerul pe care ar urma sa-l conduca fonduri europene nerambursabile de aproape 1,7 milioane de euro, pentru finantarea a 7 proiecte.

In vara anului trecut, trei proiecte primisera deja banii – aproximativ 700.000 de euro. Este vorba despre promovarea a trei obiective turistice, „Drumul vechilor cetati dobrogene“, „Traseu turistic Maramures-Bucovina“ si „Trasee turistice si de agrement din Transilvania“. Printre celelalte proiecte, care asteptau inca sa primeasca banii alocati, se numara „Drumul domnitorilor in tinuturile moldovenesti“ si „Traseele naturale in zonele carstice din Vestul Muntilor Apuseni“.

E greu de crezut ca si in cazul in care isi va da demisia din fruntea Asociatiei Profesionistilor de Turism din Romania, viitorul ministru al turismului Cristian Petrescu nu va favoriza aceasta Asociatia atunci cand va veni vorba despre banii europeni. In schimbul banilor, asociatia lui Petrescu ar urma sa se ocupe, printre altele, de tiparirea a 70.000 de ghiduri turistice si a 210.000 de pliante sau de realizarea a 70.000 de DVD-uri multimedia. Deputatul Petrescu este bine racordat si la banii ministerului transporturilor, prin intermediul sotiei sale. In 2011, Cristian Petrescu a mentionat in declaratia de interese trei contracte de asistenta juridica incheiate de cabinetul de avocatura al sotiei sale Agripina Vintilescu cu Compania Nationala de Autostrazi.   Citiți mai departe pe badpolitics.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .