.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrii de finante din zona euro au pus la punct un acord pentru recapitalizarea bancilor europene, propunere care va fi discutata duminica la summit-ul liderilor UE. Germania si Franta spera sa ajunga la o solutie pentru criza datoriile din zona euro la summit-ul de miercuri, relateaza Reuters.

Dupa 10 ore de discutii, ministrii de finante au reusit sa invinga opozitai Spaniei, Italiei si Portugaliei, si au cazut de acord asupra nevoii de injectare a 100 miliarde euro in bancilor europene, pentru a le proteja de amenintarea unui faliment al Greciei si de riscurile contagiunii in zona euro.

Liderii UE s-au reunit duminica la Bruxelles. Ministrii urmeaza sa isi prezinte propunerea astazi.

Nu se asteapta nicio decizie majora in urma intalnirii de duminica, insa cancelarul german Angela Merkel a afirmat ca spera intalnirea de miercuri va aduce solutii definitive, iar liderul francez Nicolas Sarkozy a fost de acord.

“Trebuie sa luam decizii cu impact major. Cred ca ministrii de Finante au facut progrese, astfel incat sa ne atingem tintele ambitioase pana miercuri”, a afirmat Merkel.

La randul sau, presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat: “S-au facut progrese. Pana miercuri trebuie gasita o solutie, structurala si ambitioasa, o solutie definitiva”. Intrebat daca este increzator ca se va ajunge la un acord, Sarkozy a spus: “Da, altfel nu as fi aici”.

Italia, Spania si Portugalia, tari care se confrunta cu note de plata consistente pentru a-si consolida bancile, au avut rezerve in a accepta intelegerea, despre care considera ca le expune mai mult decat Franta sau Germania, tari care au o expunere mare pe Grecia.

De altfel, inainte de intalnirea intre cei 27 de lideri UE a avut loc o intalnire privata intre Sarkozy, Merkel si Silvio Berlusconi, in care primii doi au subliniat “nevoia urgenta de reforme concrete si credibile” pentru stimularea potentialului de crestere economica a Italiei.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .