.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Pregatim o platforma de comert electronic, integrata la nivel national, prin care sa-i scoatem din anonimat pe micii producatori de la tara si sa-i ducem pe piata globala, care asigura putere de cumparare”, a declarat miercuri Razvan Mustea, ministrul Comunicatiilor in cadrul unui forum dedicat IMM-urilor. Acesta a spus ca platforma se va adresa “inclusiv producatorilor de cereale, legume, fructe, lactate, manufacturi, tesaturi, oua incondeiate, sculpturi” si a dat ca exemplu “Coreea de Sud unde in 2010, printr-o astfel de platforma s-a vandut orez, in valoare de 20 de milioane de dolari”.

Intr-un discurs sustinut de Razvan Mustea in cadrul acestui forum si remis miercuri catre HotNews.ro de catre Ministerul Comunicatiilor, noul ministru subliniaza nevoia si avantajele prezentei pe internet a IMM-urilor:

“Un mare castig ar fi sa reusim sa aducem toate IMM-urile in online. Daca fiecare firma o sa aiba site-ul ei, creste competitivitatea si asta inseamna noi oportunitati de business. Intreprinzatorii mici si mijlocii vor da de lucru altor intreprinzatori mici si mijlocii. Si ca sa va convingeti ca nu e doar o poveste frumoasa, urmariti exemplul Poloniei. Se cheama „revolutia internetului”. Aceasta „caravana a site-urilor” a inceput in 2010 si a avut ca scop resuscitarea economiei prin aducerea mai multor afaceri, in online. Altfel spus, peste 30 de mii de website-uri au fost create de la lansare si peste 5 mii de companii au fost instruite. Care este impactul on-line-ul asupra PIB-ului unei tari? Ne putem uita la Marea Britanie, care a ajuns ca pentru fiecare lira importata, sa exporte aproape 3. Deci, daca, in Marea Britanie, se va ajunge in 2015, ca doar domeniul online-ului sa detina 10 la suta din PIB, imaginati-va cati bani ar putea aduce online-ul la PIB-ul Romaniei, avand in vedere ca, la noi, este inca un domeniu semivirgin”, a precizat acesta.

Sursa si foto : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .