.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul de Interne Ioan Rus i-a telefonat lui Adrian Nastase miercuri seara, in urma discutiei cu acesta dandu-si seama ca fostul premier nu era dispus sa ajunga in situatia de a pleca la arest cu politistii si ca “a luat deja o alta decizie”, sinuciderea.

Ministrul Rus i-a explicat lui Nastase ca sunt doua variante pentru aducerea sa la arest: sa vina el singur, de bunavoie, la arestul Politiei Capitalei (varianta cea mai buna) sau sa vina politistii la el acasa pentru a-l aduce.

Lui Adrian Nastase i s-a explicat la telefon ca politistii trebuie sa isi faca datoria si sa respecte procedurile, iar el, pentru a evita imagini degradante la televizor, ar trebui sa le deschida usa si sa le permita sa bage masina in garaj: “Sa nu se ajunga la mascati, la sarit gardurile, pentru ca rade lumea de noi, ajungem la CNN”, i-ar fi spus ministrul, potrivit blogului jurnalistului Radu Tudor.

La insistentele ministrului de Interne ca toata procedura ridicarii de la domiciliu sa se desfasoare in termeni agreati de comun acord, Nastase a replicat dur: “N-are nici un rost sa insisti. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut”.

Ministrul de interne Ioan Rus i-a comunicat premierului Victor Ponta continutul convorbirii cu Adrian Nastase si senzatia ca fostul premier e pregatit sa faca un gest dramatic.

Ioan Rus a confirmat, ulterior, pentru gandul.info, faptul ca a avut o convorbire telefonica cu fostul premier.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul “Trofeul Calitatii”.

Sursa si foto: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .