.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Până în momentul de faţă, organizarea alegerilor locale s-a derulat normal, în termenele prevăzute, în parametrii normali şi instituţiile prefectului, structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor şi-au făcut datoria”, a spus ministrul, Victor Paul Dobre, la Palatul Victoria, după videoconferinţa cu prefecţii pe tema organizării alegerilor locale.

Dobre a menţionat că în perioada campaniei electorale, între 11 mai şi 7 iunie, la nivelul întregii ţări au fost înregistrate 2380 de incidente, cel mai mare număr în Dâmboviţa (195) şi Buzău (138). Cel mai mic număr de incidente s-a constatat în judeţul Covasna (10), Sălaj (14) şi Harghita (15).

Potrivit ministrului, din totalul de 979 de infracţiuni sesizate de la începutul campaniei, 339 sunt cu autori cunoscuţi şi 640 cu autori cunoscuţi pentru care sunt cercetate 955 de persoane la nivelul întregii ţări.

Cele mai multe infracţiuni au fost înregistrate în Dâmboviţa (97), Neamţ (62), Bacău (50), iar cu autori necunoscuţi în judeţele Suceava, Neamţ şi Bacău, a precizat Victor Paul Dobre.

El a mai informat că, până în prezent, au fost aplicate 878 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 35.960 de lei, cele mai multe înregistrându-se în Brăila (68), Dâmboviţa (65), Mehedinţi (43).

Secretarul de stat Ioan Nicolae Căbulea, şeful Departamentului de ordine şi siguranţă publică din MAI, a precizat că vineri, în judeţul Constanţa, au fost operate arestări pentru oferirea de mită electorală, trei persoane având mandat de arestare pentru 20 de zile pentru astfel de fapte de corupţie.

El a menţionat că, din totalul de 979 de infracţiuni, 308 au vizat promisiunea sau oferirea de bani pentru a vota sau nu un candidat, suma fiind de 400 de lei de persoană.

Alte infracţiuni au vizat, potrivit secretarului de stat, furturi sau distrugeri de afişe şi bannere, ameninţări etc.     Sursa: AGERPRES

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .