.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, marţi, în legătură cu reducerea contribuţiei de asigurări sociale cu 5% şi creşterea salariului minim la 800 au 840 de lei:

“Aceste măsuri le avem cuprinse în programul de guvernare, începând cu anul 2013, după ce vom câştiga alegerile. Este un program de guvernare pe patru ani şi nu sunt măsuri care să se ia acum, într-o perioadă scurtă, pe un buget construit cu filosofia PDL”

Ministrul Muncii a adăugat că USL îşi propune mai multe măsuri care vizează sistemul de impozitare a salariilor şi a ţinut să precizeze că USL nu va renunţa la cota unică.“Cota unică va rămâne la 16%, dar va fi nivelul maxim şi vom introduce nişte cote mai mici pentru salarii mai mici, respectiv 8% pentru salarii mai mici decât salariul minim pe economie şi 12% pentru salarii mai mici de 1600 de lei”, a spus Câmpeanu.

“Împreună cu alte măsuri de facilităţi fiscale pe care încercăm să le introducem pentru mediul de afaceri, considerăm că vom construi acel mediu propice pentru scoaterea la lumină a unor locuri de muncă care, în acest moment, sunt la negru sau la gri şi să creăm posibilitatea înfiinţării unor noi locuri de muncă”, a mai arătat aceasta.

 “Construim acest sistem global, etapele, proporţiile vor fi stabilite când vom putea să construim bugetul multianual. Nu se discută despre măsuri care se aplică azi”, a afirmat ministrul Muncii.

În protocolul secret  masonic V se vorbește despre promisiunile care se fac cu privire la un viitor mai bun, astfel încât să fie adormită vigilența cetățenilor:  ”De când lumea, popoarele, ca şi orice om, au luat cuvintele drept fapte, au putut fi cu uşurinţă înşelate deoarece ele se mulţumesc cu aparenţa lucrurilor şi îşi dau foarte rar silinţa de a cerceta dacă promisiunile în legătură cu viaţa socială au fost îndeplinite. Iată de ce aşezămintele noastre vor avea totdeauna o frumoasă înfăţişare la suprafaţă, care va dovedi şi va păcăli poporul îndeajuns cu privire la binefacerile lor în ceea ce priveşte progresul.”

Cu privire la promisiuni, în protocolul masonic  XX se  spune: ”

Dările de seamă prezentate periodic de favoriţii lor erau în realitate făcute de agenţii noştri şi ele făceau promisiuni mincinoase şi îmbucurătoare asupra viitorului cum că acesta va aduce importante economii şi mari ameliorări… Economii de ce anume? De noi împrumuturi?… Aşa ar fi putut cei lucizi şi inteligenţi să-i întrebe dacă ar fi fost astfel, dar nefiind, ei nu-i întrebau pe aceia care le citeau dările de seamă şi proiectele care veneau şi vin în continuare de la noi… ”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .