.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, prezent vineri seara la Alba Iulia, a apreciat că şeful statului, Traian Băsescu, a avut dreptate atunci cînd a declarat că trebuie luată o decizie în ceea ce priveşte Roşia Montană.

“Într-adevăr, preşedintele ţării a avut perfectă dreptate aici: spuneţi odată ceva, ori pe stînga, ori pe dreapta, dar nu o mai ţineţi atîta. Despre asta e vorba. Şi e absolut corect, şi aşa va fi”, a spus ministrul Diaconu într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că este “foarte legat de Roşia Montană”, acolo unde a jucat în primul său film, “Nunta de piatră”.

“Merg des la Roşia Montană, am fost şi acum vreo două luni. Am prieteni acolo. (…). Sunt foarte legat de Roşia Montană – de sat şi de oameni”, a spus Diaconu menţionînd în acelaşi timp că ”problema” Roşia Montană se rezolvă la minister.

Demnitarul a evitat să facă o declaraţie tranşantă faţă de acest subiect: “Nu vreau să intru în subiectul acesta. Am responsabilităţi pe tema asta şi nu le am eu în sine. Eu trebuie să fac arbitraj la Ministerul Culturii între specialişti, legalitate, echilibru şi nevoile cetăţenilor. Trebuie să ţin cont de foarte multe lucruri. Şi în primul rînd de legalitate. Nu m-aş grăbi să mă lansez în subiectul acesta”, a mai spus Diaconu.

El a subliniat că problema principală la Roşia Montană este descărcarea arheologică. Diaconu a dar de înţeles că certificatul de descărcare de sarcină arheologică emis, pentru o parte din masivul Cârnic, în vara anului trecut de către Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Alba, nu ar fi valabil, deoarece nu este semnat de ministru.

Ca şi cetăţean, ca om de pe stradă, Mircea Diaconu a spus că lui îi plac munţii cum sînt: ,,netăiaţi, nesparţi, nesăpaţi”. “Nu-mi place cînd cineva îi toacă”, a mai spus ministrul Culturii.

Sursa si foto: ziarulfaclia

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .