.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mircea Geoana a adresat o scrisoare membrilor PSD, in care critica actuala conducere a partidului si le cere celor nemultumiti sa-si “ridice vocea” si sa-si “exprime opinia, acum”, deoarece “maine va fi prea tarziu”, asigurandu-i pe prietenii sai din partid ca “valoarea si calitatea oamenilor nu poate fi umbrita”, adaugand “Va asigur ca ne vom mai intalni pe drumul nostru politic”.

“Este un moment greu si dureros pentru mine, si pentru noi toti, membri, simpatizanti si votanti PSD. Am condus cu buna-credinta acest partid timp de cinci ani de zile, avand cel mai lung mandat de presedinte al PSD, rastimp in care am fost in fruntea partidului in nu mai putin de sase campanii electorale, in care stim cu totii cat de greu ne-a fost”, scrie Geoana.

Mircea Geoana sustine ca el a fost cel care a reusit sa tina unit “acest mare partid” si ca “a pus unitatea partidului inainte de orice”.

“Am democratizat si descentralizat partidul. Am considerat si continui sa consider ca partidul nu este al liderului, ci al bazei noastre de militanti si de alesi locali, de tineri si de batrani, de barbati si de femei, uniti in idealul nostru social-democrat. (…) Sunt convins ca ati urmarit, cu dezamagire si mahnire intreaga suita nefericita de evenimente care au condus la decizia rusinoasa din Comitetul Executiv National. Pentru prima data in ultimii cinci ani de zile, destinul PSD nu mai este in mainile membrilor sai. Pentru prima data in ultimii cinci ani de zile, conducerea partidului s-a rupt de aceasta baza larga de partid, din motive pe care nu le cunosc”, scrie fostul membru al PSD.

Totodata, Geaona precizeaza ca nu el a fost cel care a “cautat” sau “provocat” masurile luate impotriva si ca inclusiv, nu s-a “asteptat” la “o confruntare de o asemenea amploare”. El adauga ca “adevarata masura a valorii unei conduceri de partid este data de modul in care se comporta atunci cand se confrunta cu o criza”.

“Actuala conducere a partiduluia a creat aceasta criza, pentru ca tot ei sa iasa din aceasta situatie, facand rau in mod iremediabil reputatiei partidului, democratiei interne si valorilor pe care le impataseste fiecare membru si simpatizant PSD. Am dorit sa pun in discutie calea gresita pe care a apucat-o partidul, insa in loc de o discutie serioasa si responsabila, am fost chemat sa asist la propria executie politica. Adevarul este ca, fara o schimbare urgenta de directie si de conducere, riscam un alt ciclu de opozitie, care poate pune sub semnul intrebarii existenta celui mai mare partid al Romaniei ultimilor 20 ani”, sustine Geoana.

Citește mai de parte pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .