.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O misiune a Fondului Monetar International (FMI) condusa de Jeffrey Franks se va afla la Bucuresti, incepand de miercuri si pana in 6 februarie, pentru a patra evaluare a acordului cu Romania. Evalaurea are loc in contextul in care in ultimul sau raport, dat publicitatii marti, Fondul a recomandat cresterea moderata a salariilor si pensiilor in 2012.

Totodata, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a revizuit, marti, in sens negativ prognoza cu privire la evolutia economiei romanesti in acest an, de la 1,1% la 0,8%. In acelasi timp, FMI a revizuit, marti, prognozele privind cresterea economica a Europei Centrale si de Est, de la 1,6% la 1,1% .

Potrvit Mediafax, misiunea FMI se va derula in comun cu echipe ale Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Oficialii FMI se vor intalni cu reprezentanti ai partidelor politice, sindicatelor, asociatiilor de afaceri bancilor si organizatii ale sociatatii civile. Concluziile urmeaza sa fie publicate la finalul misiunii.

In luna martie a anului trecut, autoritatile de la Bucuresti au decis sa prelungeasca intelegerea cu FMI incheiata in 2009 printr-un acord de tip preventiv in valoare de circa 3,5 miliarde de euro. Acordul cu FMI este insotit de un sprijin preventiv de 1,4 miliarde euro de la Uniunea Europeana si de un imprumut de 400 milioane de euro de la Banca Mondiala, bani care nu au mai fost virati in acordul anterior.

FMI a aprobat in decembrie al treilea raport de evaluare a implementarii programului economic si fiscal convenit in cadrul acordului cu Romania si a pus la dispozitia Romaniei o noua transa, echivalenta cu 430 milioane Drepturi Speciale de Tragere (507 milioane euro).

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .