.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA Mitt Romney va avea o politică diferită faţă de cea a preşedintelui Barack Obama în privinţa Orientului Mijlociu şi promite că va întări relaţiile SUA cu Israelul dacă va fi ales anul viitor la Casa Albă, relatează Reuters.

Într-un discurs pe care îl va susţine în faţa republicanilor evrei şi din care echipa sa de campanie a oferit presei câteva extrase, Romney va promite să efectueze în Israel prima sa vizită în străinătate dacă va deveni nominalizarea republicanilor la prezidenţiale şi dacă va reuşi să-l înlăture pe Obama de la Casa Albă la alegerile din luna noiembrie a anului viitor.

Republicanii s-au plâns de faptul că preşedintele democrat Barack Obama i-a favorizat pe palestinieni în faţa aliatului tradiţonal al SUA, Israelul, în disputa de durată din Orientul Mijlociu.

Obama i-a nemulţumit pe israelieni în luna mai când a îmbrăţişat obiectivul de lungă durată al palestinienilor, acela ca statul pe care încearcă să şi-l formeze în Cisiordania şi Fâşia Gaza să fie trasat de-a lungul liniilor care au existat înainte de războiul din 1967, în care Israelul a capturat acele teritorii şi Ierusalimul de Est.

Conform textului discursului pe care îl va susţine în faţa Coaliţiei Republicane Evreieşti, Romney susţine că Obama a propus ca Israelul să adopte ‘graniţe imposibil de apărat’ şi a fost ‘timid şi slab în faţa ameninţării existenţiale a unui război nuclear’.

“Aceste acţiuni le-au dat curaj palestinienilor intransigenţi care sunt acum pregătiţi să formeze un guvern de uniune cu gruparea teroristă Hamas şi simt că pot devansa Israelul la masa negocierilor. Preşedintele Obama a împiedicat în mod incomensurabil perspectiva păcii în Orientul Mijlociu”, potrivit lui Romney.

Conferinţa republicanilor evrei va asculta poziţiile tuturor candidaţilor republicani importanţi care încearcă să obţină nominalizarea pentru alegerile din 2012, inclusiv a rivalului lui Romney, Newt Gingrich.

Sursa: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .