.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ca să intru direct în temă, impresia generală e că dezbaterea pe legea sănătății este departe de subiect.
Desigur, partea legată de medicina de urgență e un aspect deosebit de important, dar miza e in altă parte. Aici, ca să rezum, avem un sistem de urgență destul de performant, din meritul incontestabil al dr. Arafat, probabil unul dintre cele mai bune din Europa, unde atenție, în majoritatea statelor funcționează tot pe sistem public. E un sistem care își face datoria, aceea de a interveni urgent, dar care va fi pus pe butuci, pentru că este prins la mijloc în jocul împărțelii.
Și ca să mă explic, să le luăm pe rând:
1) în România, avem un sistem de sănătate în ultramajoritate public, finanțat de la bugetul de stat și din fondul de asigurări de sănătate. Fondul de asigurări de sănătate este sacul fără fund din care sunt alimentate companiile farmaceutice, prin morișca deja binecunoscută: contribuțiile angajatului, angajatorului și mai nou pensionarilor se duc la fond, un număr X de pacienți anual, un număr 3X de rețete compensate, 3Y medicamente achiziționate in farmacii, 2X rețete compensate fictiv, Y medicamente ajung la pacienti, 2Y export paralel, companii farmaceutice = farmacii = fericire, fond de sănătate = insolvabil.
2) buget de stat, finanțează sistem de sănătate public: salarii personal, infrastructura + gaura din fondul de asigurări. Salariile mici determină cei mai multi medici să lucreze în același timp în cabinete individuale și clinici private, pentru a-și completa veniturile, aceștia își direcționează pacienții din spitalele unde lucrează către cabinetele proprii sau își completează veniturile si cu acele atenții, iar spitalele aglomerate și cu necesar de personal.Citește tot articolul pe donquijote-cronicarul.blogspot.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .