.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Viceamiralul în rezervă Ştefan Dinu, şeful Direcţiei de Informaţii a Armatei (DIA) în 1989, a murit joi, la vârsta de 83 de ani şi a fost înmormântat sâmbătă, în cimitirul Ghencea Militar. La înmormântare au participat mai mulţi ofiţeri activi şi în rezervă ai Armatei române.
Printre ei s-a aflat şi Mircea Chelaru, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei. Acesta a spus: „Ştefan Dinu ia multe secrete cu el în mormânt. Dacă s-ar şti câte a ştiut acest om, rău le-ar mai fi ăstora de azi! Dar sunt lucruri care pot fi spuse şi lucruri care nu pot fi spuse, pentru că ar produce mult rău. Adevărul este precum mortul. Îl ţii trei zile pe masă, te uiţi la el, apoi trebuie să-l îngropi adânc. Altfel pute!”.
Revoluţia din 1989 l-a prins pe Ştefan Dinu în funcţia de şef al Direcţiei de Informaţii a Armatei, direcţie care strângea date despre intenţiile militare ale celor mai importante state. Dinu s-a aflat într-o postură care i-a permis accesul la informaţii-cheie despre perioada 1989. Totuşi, timp de 22 de ani, el a vorbit puţin, iar frânturile de informaţii pe care le-a prezentat n-au fost confirmate cu documente sau martori.

Filiera iugoslavă

Una dintre istoriile controversate pe care Dinu le-a expus a fost aceea că Direcţia de Informaţii a Armatei din Iugoslavia cunoştea în detaliu planul Revoluţiei române. În 2010, Dinu le-a vorbit reporterilor „Adevărul” despre informaţiile pe care le-a primit din ţara vecină.
„Am transmis ministrului Apărării o informaţie venită din Iugoslavia. Ataşatul nostru militar, unul Manea, a fost chemat de omologul meu din Iugoslavia, Georgie Iovicici. Întâlnirea a fost prin octombrie-noiembrie 1989. Eu şi Iovicici eram prieteni. Iugoslavia nu făcea parte din tratatul de la Varşovia. Noi le mai dădeam informaţii despre planurile discutate în tratat, iar el s-a simţit dator să ne spună ce ştie. Spunea că fusese într-o vizită la Budapesta şi Moscova şi că în cercurile politico-diplomatice se pregăteşte ceva. Ne-a spus despre planurile de a agita şi a ridica populaţia la nesupunere faţă de autorităţile dictaturii din România. A mai spus că totul va porni din localităţile apropiate de graniţă, cu populaţie mai eterogenă, şi apoi se va extinde în interior. De asemenea – că vor veni străini cu rol de incitare. Eu m-am gândit că străinătatea a obosit aşteptând ca Ceauşescu să treacă la reforme şi atunci au convenit, Occidentul şi sovieticii, să dea o mână de ajutor poporului român. Eu nici nu-i numesc pe ăştia terorişti. Dimpotrivă, au fost nişte aliaţi din umbră. S-au produs, e drept, nişte victime, dar nu există revoluţie fără victime”, povestea Dinu.  Citiți mai departe pe adevarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .