.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cel mai mediatizat sport in Romania este fotbalul, tot in fotbal se investesc cele mai mari sume de bani, dar din pacate acest sport este “sufocat de mediocritate”.
Totusi fotbalul romanesc iese in evidenta in ultima perioada prin vizitele facute la DNA de personajele importante implicate in fenomen. Rand pe rand, Mircea Sandu (presedintele FRF), Dumitru Dragomir (presedintele LPF), Vasile Avram (fostul conducator al arbitrajului romanesc), Giovani si Victor Becali (impresari), Marius Stan (presedinte Otelul Galati) si Gica Popescu (fostul capitan al echipei nationale) au trecut prin fata procurorilor. E doar o parte a lungii liste de oameni de fotbal cercetati pentru fapte de coruptie si trimisi in judecata.

Conducerile FRF si LPF

Mircea Sandu – presedintele FRF este invinuit de “abuz in serviciu” in cazul dezafilierii Universitatii Craiova. De asemenea, seful fotbalului romanesc este cercetat pentru posibile fapte de luare de mita. Cel care ar fi dat mita este Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita. “Am imprumutat respectiva suma de bani de la sotia lui Mircea Sandu”, s-a aparat Padureanu.

Dumitru Dragomir – presedintele LPF este, la fel precum Mircea Sandu, invinuit de “abuz in serviciu” in acelasi caz al dezafilierii Universitatii Craiova.

Pe langa acestea, Dragomir, este acuzat ca a primit mita, in 2001, un teren de 350 mp in Bucuresti pentru a cumpara, in numele LPF, un teren si o constructie nefinalizata, ambele supraevaluate. Mituitorul este, sustin procurorii, fostul fotbalist Gino Iorgulescu. La data comiterii faptei, Dragomir era deputat PRM de Valcea. In prima instanta, Tribunalul Bucuresti i-a achitat pe toti inculpatii. Urmeaza judecarea apelului.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .