.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dezbaterea organizata marti la Bruxelles de liderii USL este fara efect si afecteaza imaginea tarii noastre in strainatate, a declarat marti, la TVR Info, europarlamentarul PDL Monica Macovei, referindu-se la dezbaterea organizata marti, la Bruxelles, de USL.

“Este total neobisnuit sa vina trei lideri politici si sa se planga de putere; asa ceva nu s-a mai vazut si sa stiti ca toata lumea rade; nu-ti muti probleme de acasa in PE”, a spus fostul ministru al Justitiei.

Europarlamentarul PDL a tinut sa sublinieze ca initiativa USL nu este o audiere in Parlamentul European, pentru ca asemenea audieri se organizeaza zilnic intre orele 8 si 10, pe orice fel de subiect, dar sunt initiate de un europarlamentar sau de un grup politic.

“Toata lumea rade; efectul este zero, dar la minus; a fost cam mascarada, dar asta e… rade lumea de noi, dialogul asta trebuie purtat acasa; dezbaterea e facuta pentru lumea care se uita la televizor si nu pentru politicienii straini”, a conchis Monica Macovei.

Grupul liberal din Parlamentul European (ALDE), impreuna cu socialistii au organizat, marti, la Bruxelles, o dezbatere cu titlul “Democratia romana”, la care au participat liderii celor doua grupuri, presedintii celor trei partide de opozitie din Romania, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin. Au fost de asemenea prezenti Cristian Parvulescu, de la Asociatia ProDemocratia, Victor Alistar, directorul Transparency Romania si economistul Liviu Voinea.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .