.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Agentia de evaluare Moody`s a revizuit luni in scadere de la “stabila” la “negativa” perspectiva ratingului triplu A pentru Germania, Olanda si Luxemburg, din cauza “cresterii incertitudinii” in cazul crizei datoriilor din Zona euro.

De asemenea, agentia a declarat ca va revizui ” la sfarsitul trimestrului al treilea” ratingul de top triplu A acordat Frantei si Austriei, alte doua tari din Zona euro a caor rating fusese coborat in perspectiva negativa in luna februarie.

Concret, plasarea unui rating sub perspectiva negativa inseamna ca agentia nu exclude scaderea ratingului AAA, in caz de deteriorare a situatiei.

Moody’s atrage atentia ca este tot mai probabil ca Grecia sa iasa din Zona euro. Chiar daca acest eveniment va fi evitat, alte state din Zona ar putea avea nevoie de ajutor, in special Spania si Italia, considera Moody’s.

Germania, ancora de stabilitate in Zona Euro

“Germania va continua sa functioneze ca o ancora de stabilitate in Zona Euro”, a reactionat Ministerul de Finante german, luni seara, dupa scaderea perspectivei datoriei publice a tarii, de catre agentia de rating Moody`s.

“Germania va face totul cu impurena partenerii sai pentru a depasi cat mai repede posibil, criza datoriilor din Europa”, a declarat ministerul intr-un comunicat.

Oficialii ministerului au mai precizat ca au “citit documentul Moody`s” si au constatat ca “riscurile din Zona Euro mentionate de catre agentia de rating nu sunt noi.”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .