.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Cred că lupta cea mare se va duce între Şerban şi el însuşi. Cred că Şerban a făcut ce a făcut pentru că nu a crezut că o să i se întâmple lui. Şi-a asumat anumite greutăţi ale vieţii pe care nu putea să le ducă. El, probabil, credea că o să poată”, a adăugat Teo Trandafir intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Reprezentanţii Prima TV nu ştiu ce se va întâmpla cu emisiunea lui Huidu, accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu şi familia în judeţul Braşov a ridicat multe întrebări, mai ales din cauza faptului că realizatorul tv este cel care a cauzat accidentul, potrivit hotnews.ro, reprezentanţii Prima Tv spun că: “În acest moment este mult prea devreme pentru un răspuns”.

Comentariu Rostirea: Avand in vedere notorietatea lui Serban Huidu datorita emisiunii Cronica Carcotasilor si nu in ultimul rand talentului si inteligentei cu care realiza aceasta emisiune impreuna cu Mihai Gainusa, de-a lungul timpului cei doi si-au atras atat simpatii cat si multe antipatii sau poate mai mult.  Datorita acestui tragic eveniment de ieri supra-mediatizat, apar comentaii pro si contra atitudinii si modului de comportament ale lui Huidu, incepand cu colegii din presa si terminand cu opinia publica.
Daca in iarna la aciidentul de sky pozitiile tuturor erau de sustinere – exceptie facand Mircea Badea si Gigi Becali – acum majoritatea au puse tirurile pe Huidu, datorita accidentului pe care l-a provocat, iar dupa primele stiri din cadrul poltiei, Huidu declara ca nu-si aminteste cum s-a intimplat accidentul.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .