.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Concluziile doctorului Sorin Crăciunaş, de la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, cel care l-a operat pe baschetbalistul american, vorbesc de mai multe leziuni pe care acesta le avea la nivelul creierului, conform explicaţiilor oferite pentru Mediafax* Specialiştii spun că era nevoie de cel puţin încă o lovitură, după pumnul care l-a prăbuşit pe american, pentru a justifica numărul şi poziţionarea leziunilor

Tomografia făcută la spitalul bucureştean duminică dimineaţă, la ora 10:10, precum şi investigaţiile ulterioare au scos la iveală “o leziune frontală vizibilă cu hematom consistent în interiorul creierului, dar şi alte leziuni în alte arii ale creierului, în evoluţie, neconsistente”, în cazul baschetbalistului Hardy.

Scenariul propus de agresorul Ionuţ Tănăsoaia, susţinut de declaraţiile martorilor de pînă acum şi prezent în propunerea de arestare pentru 29 de zile întocmită de procurori, descrie o singură lovitură încasată de Hardy, după care acesta s-a prăbuşit cu capul de pardoseala clubului. Dr. Sorin Crăciunaş spune însă clar într-o declaraţie pentru Mediafax: “Leziunile vizibile erau multiple”.

Minciuni în declaraţii sau alţi agresori acoperiţi
Se conturează astfel fie ipoteza mai multor agresori, pe care managerul CSŞ Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, a propus-o chiar imediat după decesul baschetbalistului, fie cea în care Ionuţ Tănăsoaia i-a aplicat mai multe lovituri lui Hardy, după ce acesta s-a prăbuşit.
Neurochirurgul Crăciunaş a făcut o descriere leziunilor pe care le avea Chauncey Hardy: “O leziune mai mare şi mai organizată, cerebral frontal, o leziune cerebrală în partea occipitală, o leziune hemoragică parietală stîngă, o leziune hemoragică parietală dreaptă. Practic, cel puţin patru leziuni foarte mari. Hematomul frontal era de dimensiunea unei nuci. Celelalte, de dimensiunea unei cireşe”.

Citeste stirea in original pe : Realitatea.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .