.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte că la 1 mai va înceta situaţia de forţă majoră, activată la sfârşitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei. Partenerii direcţi, cunoscuţi ca „băieţii deştepţi” din energie, sunt anunţaţi astfel că Hidroelectrica va putea livra electricitatea „după programul normal”.

„Condiţiile hidrologice s-au îmbunătăţit în ultima perioadă atât pe Dunăre, cât şi pe râurile interioare, iar prognoza debitelor medii lunare şi sezoniere în regim natural (…) este uşor favorabilă pentru luna mai 2012″. Astfel încât conducerea companiei consideră că „sunt îndeplinite premisele necesare pentru încetarea situaţiei de forţă majoră începând cu mai 2012″, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al Hidroelectrica.

Compania a activat această clauză întrucât nu mai avea destulă apă pentru a produce energie în hidrocentrale, astfel încât a redus livrările de energie către toţi partenerii contractuali. „Având în vedere că şi gradul de umplere a lacurilor de acumulare a înregistrat un trend crescător, Hidroelectrica a notificat partenerii de contracte în legătură cu încetarea aplicării clauzei de forţă majoră începând cu 1 mai. În aceste condiţii, livrările de energie ale Hidroelectrica se vor desfăşura după programul normal”, se mai arată în comunicat.

Hidro, la doar jumătate din capacitate Hidroelectrica asigură 40% din producţia de energie la nivel naţional, cu doar jumătate din capacitatea instalată în funcţiune, potrivit datelor operatorului sistemului energetic naţional Transelectrica. Compania produce, în general, aproximativ o treime din energia consumată la nivel naţional.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .