.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comentator fan PDL : „Basescu este cel mai bun presedinte pe care la avut Romania de la marea rascoala din ’89.

ce a facut rau PDL ul ?
-a luat masuri anticriza
-a mentinut economia romanesca in echilibru
-a lasat o stare de liniste,stabilitate si de calm in tara
-a redus deficitul
-a redus inflatia
-a crescut exportul
-pentru aceste lucruri toata Europa ne-a felicitat
si altele.

Comentator fun USL:
-“a luat masuri anticriza” – masurile luate au fost antisociale si au lovit doar in cei slabi, nicio tara din UE nu a luat asemenea masuri drastice.
-” a mentinut economia romanesca in echilibru” – economia romaneasca nu este in echilibru, altfel ar creste si ar aduce bunastare, vezi economia Poloniei care e intradevar in echilibru.
-“a lasat o stare de liniste,stabilitate si de calm in tara” – daca ar fi fost stare de liniste si stabilitate nu ar fi iesit nimeni in strada, iar guvernul nu ar fi cazut.
-“a redus deficitul” – deficitul a fost redus, insa doar oamenii cu venituri mici au ajutat la reducerea deficitului, nu insa cei cu venituri foarte mari sau cu contracte grase de la stat..
-“a redus inflatia” – inflatie nu exista in toata Europa, economia nu mai duduie, consumul si inv
estitiile sunt reduse, factori care ar stimula inflatia.
-“a crescut exportul “- exportul daca o fi crescut, nu a fost stimulat in niciun caz de Basaescu personal, el nu exporta ci producatorii.
In concluzie, Basescu a initiat masuri antipopulare, nejuste, care au afectat doar o parte din populatie, si anume pe cei mai neavantajati, mai slabi. Imprumuturile de la FMI au avut ca scop slabilizarea bancilor, care oricum sunt vinovate de declansarea crizei financiare. Basescu a trims doctorii si profesorii afara din tara, daca doresc o viata mai buna. S-a comportat ca un despot, fara respect si responsabilitate fata de popor.


Comentator fun PDL
:
Masurile anticriza sunt masuri menite sa reduca efectele crizei economice existente. nu a lovit in cei slabi ci a lovit in cei puturosi. a redus multe dintre subventii.

Vreun roman care munceste a fost intrebat daca doreste sa sustina din banii lui pe cineva care nu munceste? Nu a fost intrebat!!!

Eu nu vreau sa dau nici 1 ban pentru cineva care someaza, care nu si-a platit niciodata un leu pentru o pensie pe care acum o are, unul care nu si-a platit asigurarile de sanatate dar acum are parte de ele, si toate pot continua.

Echilibrul la care facea referire cel de mai sus se refera la faptul ca nu am ajuns in situatia unor tari puternice precum Italia, Portugalia, Spania si Irlanda.

Au iesit in strada o mana de 10.000 de oameni la nivel national ceea ce este nereprezentantiv. Nu din cauza lor a cazut guvernul. a fost vorba de o tradare la nivel de partid a unora dintre membrii. pana sa nu cada guvernul pdl, euro era stabil tocmai datorita acestui lucru. de cand a venit ponta si usl euro a crescut cat nu a crescut in un an si jumatate. nu ai cum sa intelegi acum insa o as iti dai seama anul viitor la facturi intrucat acestea se vor raporta la acest nivel al euro.

Deficitul a fost reduc prin scaderea costurilor bugetare, prin reduceri salariale NORMALE (nu este posibil ca inainte de reduceri, bugetarii sa fie majoritari, raportati la cei care lucreaza la privat, si sa aiba un salariu mediu mai mare decat acestia). Daca ai gandi putin ti-ai da seama.

Inflatia este un rezultat al dezechilibrelor dintr-o economie, indifferent de puterea de cumparare a populatiei. Poti sa citesti putina economie si o sa iti dai seama.

Drept urmare inflatia poate fi diminuata DOAR prin politici de atenuare a acestor dezechilibre. Inflatia poate fi negative sau pozitiva si este rezultatul dintre cerere si oferta. In cazul in care inflatia scade inseamna ca cererea si oferta tind sa se egaleze. Acest lucru este un fenomen NORMAL intr-o economie.

Cand inflatia este galopanta inseamna ca exista o cerere foarte mare raportata la oferta. Asta inseamna ca undeva in economie se produce putin insa oamenii sunt platiti cu multi bani. Asta inseamna sa ai o economie DEZECHILIBRATA. Sa intelegi pe scurt: inflatia nu poate fi decat rezultatul unor politici economice, de stimulare a productiei sau de reducere a consumului. Sper ca ai inteles.

Exportul nu este generat de Basescu insa exportul poate fi incurajat de o politica economica. De ce nu a crescut exportul pe vremea altora? Aveau ceva exportatorii impotriva lor sau ce sa inteleg? Nu!!! Exportul a fost incurajat de catre guvern si astfel a crescut.

In concluzie: masurile antipopulare trebuiau luate pentru ca riscam sa ajungem ca si Grecia, iar atunci masurile ar fi fost mult mai drastice.

Nu doar bancile au vina in ceea ce priveste criza mondiala. Criza mondiala este generate si de catre tine daca ai un imprumut.

Prin faptul ca iti faci un imprumut de nevoi personale, nu faci altceva decat sa consumi pentru o perioada de timp mai mare sau mai mica, mai mult decat produci. Asta inseamna un dezechilibru monetar in ceea ce te priveste. tinand cont ca a existat o majoritate covarsitoare care a facut acest lucru, a aparut un dezechilibru macroeconomic. O cerere anormal de mare de bunuri in raport cu o oferta constanta sau putin crescatoare. De aici apare inflatia ceea ce face ca preturile sa creasca. in acelasi timp salariile nu au crescut. populatia a ajuns in situatia sa nu isi mai poata plati ratele intrucat cheltuielile au crescut. drept urmare apare un deficit de rate pentru banci. de aici apare criza bancara. principalul vinovat pentru aceasta criza este clientul bancii. Banca a oferit imprumuturi si si-a respectat obligatia facuta clientului.

Acesta insa nu a mai platit si este de fapt principalul vinovat pentru situatia de acum. sa intelegem mai bine. Cand faci un imprumut trebuie sa te asiguri ca ai de unde sa il platesti si peste 30 de ani. din pacate cei care fac imprumuturi se gandesc doar ca pot sa il plateasca si acum. Dar daca firma la care lucreaza da faliment? El din ce o sa plateasca mai departe? Se gandeste ca o sa isi gaseasca alt loc de munca? Corect!!! Dar daca o firma da faliment cine spune ca imediat apare o alta pe piata, cu aceiasi putere, sa il poatea angaja. NIMENI.

. ”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .