.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Dumnezeu a masurat pamantul si a dat evreilor pe goimi (neevrei) cu tot ceea ce ei poseda:” (Talmud Babli, tratatul Baba-Kamuna, f.32, c.2, Rohling L. Cit. Pag.63)
Se pare ca economia mondiala se gaseste in situatia catastrofala de a se pravali intr-un hau. Euro se afla in colaps. Demersurile foarte agresive ale Israelului si ale Statelor Unite, iminenta lor amenintare de atacare a Iranului sunt pe cale sa arunce omenirea in inclestarea celui de-Al Treilea Razboi Mondial, cu urmari imprevizibile pentru intreaga planeta. Dupa reeditarea episodului Pearl Harbor – cacialmaua de la 11 septembrie 2001 – s-a dorit inocularea ideii ca cel mai mare dusman al omenirii este terorismul extremistilor islamici. O vreme, chiar si azi, americanii si o covarsitoare parte a lumii occidentale au crezut.

Timpul a scos la iveala dovezi incontestabile ale inamicului real, aflat chiar in interiorul structurilor de conducere ale statelor puternice, ale S.U.A. Corporatiile – marile imperii multinationale – cu bugete substantial mai consistente decat cele ale multor tari, dicteaza multor guverne, cum este si cazul Romaniei postdecembriste.

Romanii nu se pot revolta impotriva lor. „Nu vad padurea din pricina copacilor”! Zilnic, pe canalele nationale, fel de fel de „specialisti-anal-isti” economici anunta sfarsitul crizei, de fapt, un fel de a fura caciula poporului. Modul in care marile puteri ne aburesc si ne mint ca au rezolvat criza din 2008, este de neacceptat. Reteta de „rezolvare”, gaselnita „geniala” si salvatoare au fost tiparnita de bani „electronici” pentru smecheri si creditul de la F.M.I. pentru fraieri (Romania).

Cum ar putea lua sfarsit aceasta criza provocata, cand majoritatea statelor sunt supraindatorate? Cum ar putea plati Romania datoriile, cand ne aflam in deficit bugetar? Datoriile cresc si ne afundam din ce in ce mai adanc in mlastina. Cand si cum vom plati datoria? Vreme de decenii ar trebui ca Romania sa aiba excedent bugetar. De unde? Intr-un sistem politic si social defectuos, precum cel actual, in care F.M.I.-ul ordona jaful privatizarii si concedieri masive, cand alocarea de investitii si crearea de locuri de munca este nula, nu este posibil.

Am urmarit, ca atatia altii, intamplarile inceputului de an 2012. Initial m-am bucurat ca rabdarea romanilor a ajuns la capat si a declansat „explozia mamaligii”, ca demnitatea a scos capul ascuns timp de 22 de ani sub gluga umilintei. Zadarnic! Totul s-a transformat intr-o derutanta manifestare a teatrului absurd, un fel de razboi al romanilor impotriva romanilor.

Lipsa de speranta a declansat paranoia galopanta pe strada, pe internet, in ziare si in studiourile de televiziune, unde protagonistii au cantat sau au jelit dupa propriile partituri. Noi nu am stiut – sau poate am uitat – cine ne-a legat lantul de grumaz si ne-a pus in jug in 1989. Nu avem puterea sa aruncam lantul si sa ne revoltam impotriva dictaturii F.M.I., care „taie si spanzura in Romania”, impotriva „iluminatilor” care doresc instaurarea Noii Ordini Mondiale – New World Order (N.W.O.), pe intreaga planeta, care doresc instituirea unui stat politienesc total si a controlului absolut asupra individului.[1] Este „ordinea” lor, nu a noastra!   Citiți mai mult pe badpolitics.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .