.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1061600_10202270718755910_1998716855_nSituatia se complica incredibil de mult si scoate la iveala o realitate cu mult mai dureroasa. Actul de tradare nationala este evident. Canadieni de la rmgc au declarat ca vor da statul in judecata si vor cere despagubiri daca legea speciala dedicata de ponta exploatarii nu trece de parlament!!! Probabil, cei care au semnat din partea puterii acordul economic cu canadienii de la rmgc au plasat, din ratiuni care imi scapa, despagubiri / penalitati uriase printre clauzele contractului, ca alta explicatie nu exista.

SA intelegem ca parlamentul nici nu conta, decizia era deja luata de baietasii mituiti!? Asa de siguri au fost ca poporul nu va afla de acest tun (si presa nu a scos un cuvant) incat au bagat sume astronomice drept clauze. Intrebarea este cine a semnat acest acord, si de ce sa platim noi coruptia altora…? Aceste despagubiri ar urma sa fie platite de stat, adica tot de popor.

Cu alte cuvinte, indiferent daca exploatarea incepea sau nu canadienii vor iesii in castig prin despagubiri! Sadic nu!? Ce sens are sa prevezi despagubiri daca un contract nu va fi aprobat de parlament si nu merge mai departe!?

Ponta a sugerat ca valoarea acestor despagubiri este de 2 miliarde de dolari (vezi sursa). Aceste despagubiri ar urma sa fie cerute in instanta de rmgc daca legea speciala aprobata de guvernul ponta si care incalca statul de drept si Constitutila tarii, nu trece de parlament. Iata ce spune ponta:

„Compania Roşia Montană, din 2005, de când a venit Traian Băsescu, au avut asigurări ferme din partea preşedintelui că proiectul se va face şi sigur există contracte, există avize . Acum, dacă nu se face în mod sigur vor cere despăgubiri. Cât vor cere şi ce se va întâmpla nu ştiu să vă spun. Vă spun sigur, însă, nu va exista răspunderea Guvernului, eu trebuia să am grijă să nu existe o răspundere a Guvernului pentru că Guvernul de unde dă bani, tot din banii cetăţenilor români, nu? Probabil că o să plătim toţi, trebuie să spunem acest lucru că la un moment dat vom plăti cu toţii. Acum o să plătim cu toţii, ce să facem? Au fost contracte de asociere cu Minvest e o procedură întreagă de zece ani de zile ” (sursa aici)

ps: Deci, sa inteleg bine, castigam 500 de milioane de dolari din redevente si platim despagubiri de 2 miliarde? Cine a putut semna asa ceva?! Actul de tradare nationala de coruptie si jaf este clar! Sa plateasca cei care si-au pus semnatura, care si l-au asumat, nu noi, poporul, ADICA CEI CARE AU LUAT MITA!! Si uite asa, fara sa faca nimic si cu complicitatea gastii basisto-pontiste canadienii castiga bine!

Popor nefericit, politicienii te-au nenorocit!

sursa proiectromania

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .